Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.1°C23.5°C
3 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.3°C17.5°C
3 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
16.0°C17.0°C
6 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.4°C21.8°C
3 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.3°C19.9°C
2 BF 45%
Τραγωδία και πάλι στον ΒΟΑΚ: Νεκρή μία γυναίκα και δυο παιδιά τραυματισμένα σε τροχαίο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τραγωδία και πάλι στον ΒΟΑΚ: Νεκρή μία γυναίκα και δυο παιδιά τραυματισμένα σε τροχαίο

Το όχημα που οδηγούσε στην εθνική οδό, με κατεύθυνση προς το Ρέθυμνο μια μητέρα, έχοντας μέσα τα δύο μικρά της παιδιά, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο όχημα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Στο ένα επέβαιναν τρία ατόμα ηλικίας από 70 ως 80 χρόνων και στο δεύτερο μια μητέρα με τα δύο της παιδιά.

Από το πρώτο όχημα σκοτώθηκε ακαριαία μια ηλικιωμένη γυναίκα, ενώ ο γιος της που οδηγούσε το όχημα μαζί με εναν ακόμη 70χρονο άντρα, ανασύρθηκαν με τη συνδρομή πυροσβεστών από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Από το δεύτερο όχημα ανασύρθηκαν με σοβαρά τραύματα η  μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και στο ΠΑΓΝΗ αντίστοιχα. Τα δύο παιδιά είναι σε σοβαρή κατάσταση και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά τους στην Μονάδα παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Συμφωνα με πληροφορίες από τοπικά site, το 5χρονο κοριτσάκι, που φέρεται σοβαρότερα τραυματισμένο, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η μόλις 3 ετών αδελφή της νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική κλινική του ίδιου νοσοκομείου, φέροντας τραύματα στην λεκάνη και το πόδι.

Στο Πανεπιστημιακό νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ αλλά χωρίς σοβαρά τραύματα και η μητέρα τους και οδηγός του ενός από τα εμπλεκόμενα στο τροχαίο οχήματα.

Υπενθυμίζεται ότι στο δεύτερο αυτοκίνητο, εκτός από την άτυχη 83χρονη που έχασε τη ζωή της, επέβαιναν 3 ακόμα ενήλικες. Ένα αντρόγυνο 56 ετών, εκ των οποίων η γυναίκα ανασύρθηκε πολυτραυματίας και εισήχθη στο χειρουργείο. Ο σύζυγος της φέρει μηριαίο κάταγμα ενώ στο πίσω κάθισμα καθόταν ένας ακόμα 55χρονος που είναι καλά στην υγεία του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL