Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κάλεσμα της ΠΟΣΠΕΡΤ στα αντιφασιστικά - αντιρατσιστικά συλλαλητήρια της 18 Σεπτέμβρη

Κάλεσμα στα αντιφασιστικά - αντιρατσιστικά συλλαλητήρια της 18 Σεπτέμβρη, απευθύνει η ΠΟΣΠΕΡΤ με αφορμή τη συμπλήρωση έξι ετών απ’ τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Στην ανακοίνωση - κάλεσμα της ΠΟΣΠΕΡΤ τονίζεται  ότι η ΠΟΣΠΕΡΤ  και οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ  δεν ξεχνούν και δεν  αφήνουν  σε κανέναν να αμβλύνει  το δημοκρατικό τους φρόνημα, ούτε  θα αλλάξουν την αντιφασιστική τους στάση και δράση,  επειδή  θέλουν μερικοί να παρουσιάσουν την πολιτική ήττα της εγκληματικής συμμορίας  της Χ.Α,  ως  «εξαέρωση»  της φασιστικής  δυσωδίας από την Ελλάδα"

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Πέρασαν έξι χρόνια από  εκείνη την ημέρα που  το μαχαίρι της εγκληματικής  ναζιστικής συμμορίας έκοψε το νήμα της ζωής  του Παύλου Φύσσα.

Έξι χρόνια από τότε  που οι «πολιτισμένες»  εκδοχές  της ίδιας  φασιστικής αντίληψης  αποπειράθηκαν να σκεπάσουν τα πολιτικά  κίνητρα αυτής της εν ψυχρώ  δολοφονίας αποδίδοντάς την σε  «διαφορές μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων».

Πέρασαν έξι χρόνια και η πολιτική, μιντιακή και δικαστική «κανονικότητα»  θέλουν  να ξεθωριάσει η μνήμη και να θολώσει  η κρίση  αυτών που  θέλουν  να ζήσουν  σε μια δημοκρατική κοινωνία   απαλλαγμένη από τη φτώχεια ,την ανεργία, την  απανθρωπιά, το  ρατσισμό, τις διακρίσεις, τον κοινωνικό στιγματισμό, τις προγραφές ,την  ανισότητα, την αδικία και την εκμετάλλευση.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ  και οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ  δεν ξεχνούν και δεν  αφήνουν  σε κανέναν να αμβλύνει  το δημοκρατικό τους φρόνημα, ούτε  θα αλλάξουν την αντιφασιστική τους στάση και δράση,  επειδή  θέλουν μερικοί να παρουσιάσουν την πολιτική ήττα της εγκληματικής συμμορίας  της Χ.Α,  ως  «εξαέρωση»  της φασιστικής  δυσωδίας από την Ελλάδα.

Γι αυτό καλούμε  όλους τους εργαζόμενους, όλη την κοινωνία να συμμετάσχει μαζικά αύριο Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη 2019  στα αντιφασιστικά συλλαλητήρια  που θα γίνουν σε Αθήνα (Κερατσίνι, Οδός Παύλου Φύσσα, 5.30μμ), Θεσσαλονίκη (Καμάρα 6μμ), Γιάννενα (Περιφέρεια 6μμ),  Χανιά (Πλατεία Αγοράς 7μμ),  Ηράκλειο (Λιοντάρια 7μμ),  Πάτρα (Πλ.Γεωργίου 6μμ), Βόλο (Πλατεία Ελευθερίας 7μμ) και Ξάνθη (Κεντρική Πλατεία 6μμ).

«Η πραγματικότητα είναι εκεί και σε περιμένει, θέλει να αλλάξει, άλλαξέ την»
Μπ. Μπρεχτ

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η πολιτική της κυβέρνησης και η άλλη λογική

Η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στη σοβαρή οικονομική κρίση του κορωνοϊού έχει συγκεκριμένο πρόσημο. Δεν είναι μια πολιτική που επιδιώκει τη στήριξη της κοινωνίας, αλλά μια πολιτική που επιδιώκει τη στήριξη των ισχυρών συμφερόντων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις