Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
12.0°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.5°C16.0°C
0 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
7.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.8°C15.8°C
2 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C12.9°C
0 BF 100%
Ευχαριστίες Μητσοτάκη στις ιδιωτικές εταιρείες που καθάρισαν οικόπεδο στο Μάτι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ευχαριστίες Μητσοτάκη στις ιδιωτικές εταιρείες που καθάρισαν οικόπεδο στο Μάτι

Ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για ουσιαστικό αποτύπωμα και όχι μια απλή άσκηση επικοινωνιακής πρακτικής, ο Κυρ. Μητσοτάκης μετέβη χθες το πρωί από το Παρίσι στο Μάτι προκειμένου να ευχαριστήσει τις κατασκευαστικές εταιρείες οι οποίες ανέλαβαν να καθαρίσουν οικόπεδο όπου είχαν μεταφερθεί 85.000 κυβικά μέτρα καύσιμης ύλης μετά την τραγωδία της 23ης Ιουλίου 2018.

"Αυτό έγινε χωρίς να επιβαρυνθεί το Ελληνικό Δημόσιο ούτε με ένα ευρώ" είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης, συμπληρώνοντας ότι έχει "ζητήσει από το ΤΕΕ να εκπονήσει το σχέδιο της νέας χωρικής ανάπτυξης του Ματιού και να είναι έτοιμο αυτό εντός ενός έτους. Γνωρίζω επίσης ότι υπάρχει προσφορά και από μεγάλα πανεπιστήμια του εξωτερικού να συνεργαστούν, έτσι ώστε να ξανασχεδιάσουμε το Μάτι και να γίνει ένας πρότυπος οικισμός" κατέληξε. Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Κυρ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον γ.γ. Πολιτικής Προστασίας.

ΚΚΕ: Πρόκληση

"Η διαφήμιση από τον πρωθυπουργό ενός αναγκαίου έργου όπως είναι ο καθαρισμός του οικοπέδου στο κατεστραμμένο Μάτι, όπου είχαν εγκαταλειφθεί τα καμένα δέντρα, το οποίο θα έπρεπε εδώ και καιρό να είχε γίνει από τον κρατικό μηχανισμό και όχι από κάποιους ιδιώτες επιχειρηματίες, αποτελεί πρόκληση για το λαό της περιοχής που ένα χρόνο μετά την τραγωδία εξακολουθεί να υποφέρει", σχολίασε το ΚΚΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL