Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.8°C
2 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
15.2°C18.5°C
2 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
12.6°C15.5°C
3 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.5°C17.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.5°C14.6°C
1 BF 59%
Ρόμπερτ Ντε Νίρο: / "Επίδοξος γκάνγκστερ" ο Τραμπ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: / "Επίδοξος γκάνγκστερ" ο Τραμπ

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν χάνει ευκαιρία να εξαπολύσει τα πυρά του εναντίον του Αμερικανού Προέδρου. "Επίδοξο γκάνγκστερ" τον χαρακτήρισε στην εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ, στο CBS, όπου προσκλήθηκε με αφορμή τη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε "Ο Ιρλανδός", στην οποία ενσαρκώνει τον ρόλο του διαβόητου γκάγκστερ Φρανκ "Ιρλανδού" Σίραν και συμπρωταγωνιστεί με τον Αλ Πατσίνο. Όταν ρωτήθηκε για τον ρόλο του και γιατί το κοινό γοητεύεται από αυτό το είδος των γκάνγκστερ, ο Ντε Νίρο αποφάνθηκε ότι στους ανθρώπους αρέσει αυτό το πράγμα με τους παράνομους και, χωρίς να φείδεται, επιτέθηκε εναντίον του Τραμπ. "Μόνο που έχουμε έναν επίδοξο γκάνγκστερ στον Λευκό Οίκο τώρα" πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός. "Ακόμα και οι γκάγκστερ έχουν ηθική. Έχουν έναν κώδικα και, όταν δίνουν τον λόγο τους σε κάποιον, τον τηρούν γιατί ξέρουν ότι το μόνο που έχουν είναι ο λόγος τους. Αυτός ο τύπος δεν ξέρει καν τι σημαίνει αυτό" είπε, αποκαλώντας τον Τραμπ "βάρος".

Όταν ο Κόλμπερτ ρώτησε τον ηθοποιό γιατί δεν μπορεί να δώσει μια ευκαιρία στον Τραμπ, ο Ντε Νίρο δήλωσε ότι του την έδωσε, αλλά πιστεύει πως ο Τραμπ «αποδείχτηκε απόλυτα χαμένος».

Ο "Ιρλανδός" βασίζεται στο βιβλίο του Τσαρλς Μπραντ "I Heard You Paint Houses" (Άκουσα ότι βάφεις σπίτια) και αφηγείται την πραγματική ιστορία του γκάγκστερ και μέλους του εργατικού συνδικά του Φρανκ Σίραν και τη φιλία του με τον αρχηγό του συνδικάτου Τζίμι Χόφα, για τον οποίο συχνά δούλευε ως μπράβος και ως εκτελεστής, που υποδύεται ο Αλ Πατσίνο. Η ταινία ασχολείται και με τη δολοφονία του Χόφα για την οποία ανέλαβε την ευθύνη ο Σίραν, ωστόσο ουδέποτε κρίθηκε ύποπτος από το FBI.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL