Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
14.8°C17.3°C
3 BF 84%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.9°C14.4°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
11.0°C14.3°C
2 BF 88%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.8°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.9°C
3 BF 100%
Σύντομα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σύντομα

Χρύσα Σπηλιώτη, Ιάκωβος Κλάδιος

Για τη Χρύσα Σπηλιώτη

Τη γνωστή ηθοποιό και συγγραφέα Χρύσα Σπηλιώτη, που χάθηκε στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής, αποχαιρετά η ΕΠΕΚΕ Πολιτισμού της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. "Εξαντλήσαμε όλον τον χρόνο να περιμένουμε ένα καλό νέο για τη Χρύσα" σημειώνει. "Δυστυχώς, η Χρύσα Σπηλιώτη δεν θα είναι πια μαζί μας εδώ. Το θέατρο θα είναι πιο φτωχό και όσοι από τη συντεχνία του θεάτρου πορευτήκαν μαζί της θα βιώνουν διπλή απώλεια. Την αποχαιρετούμε κρατώντας το ταλέντο της, την ευγενική της ψυχή και τα έργα της που θα ζωντανεύουν στα θεατρικά πατάρια όπου Γης".

Για τον Ιάκωβο Κλάδιο

Ένας άνθρωπος του υπουργείου Πολιτισμού, ο Ιάκωβος Κλάδιος, που εργαζόταν ως μαρμαροτεχνίτης στην Υπηρεσία Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης, έχασε τη ζωή του στη μεγάλη πυρκαγιά στο Μάτι μαζί με τους γονείς του Μαρία και Ιωάννη. Τη βαθιά οδύνη της εκφράζει για τον χαμό του η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού.

Γκαλά Ροσίνι για πυρόπληκτους

Στους πυρόπληκτους της Αττικής θα διατεθούν τα έσοδα από το Γκαλά Ροσίνι, υπό τη μουσική διεύθυνση του Σεμπαστιάνο Ρόλι ,που πραγματοποιείται στις 16 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο όπως ανακοινώνει η Εθνική Λυρική Σκηνή με αφορμή τη σημερινή έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τις παραγωγές της που θα παρουσιαστούν από τον Σεπτέμβριο ώς τον Δεκέμβριο. Η προπώληση γίνεται από τα ταμεία της ΕΛΣ και τα ticketservices.gr και nationalopera.gr.

Δεν θα πραγματοποιηθεί η παράσταση "Άννα Καρένινα" που επρόκειτο να παρουσιάσει το Θεάτρο Βαχτάνγκοφ στο Ηρώδειο στις 6 Σεπτεμβρίου. Η εταιρεία παραγωγής Prime Entertainment, χωρίς να προχωρά σε περαιτέρω διευκρινίσεις και δίχως να επιβεβαιώνει ότι η ματαίωση σχετίζεται με την απόφαση του Φεστιβάλ Αθηνών να αυξήσει το ημερήσιο κόστος ενοικίασης του Ηρωδείου, ανακοινώνει ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων μπορούν από τις 20 Αυγούστου να τηλεφωνούν στο 2118005141 για την επιστροφή των χρημάτων τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL