Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.2°C14.8°C
3 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C13.9°C
2 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.9°C11.6°C
2 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
15 °C
13.6°C16.8°C
5 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
9.9°C10.7°C
3 BF 100%
Η ατζέντα της ημέρας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η ατζέντα της ημέρας

Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Δωρεάν είναι η είσοδος στα μουσεία, τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μνημεία όλης της χώρας σήμερα και αύριο, με αφορμή τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς που γιορτάζονται με πλήθος εκδηλώσεων, που φέτος επικεντρώνονται στον θεματικό άξονα "Πόλ(ε)ις".

Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Αθηνών

Τελετή λήξης του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ποίησης Αθηνών, την οποία θα συντονίσει η Τιτίκα Δημητρούλια, ενώ ποιήματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Αμαλία Αρσένη, Μενέλαος Κυπαρίσσης και Νίκος Πουρσανίδης και στο μουσικό μέρος θα ακουστούν οι δίδυμοι αδελφοί Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης στην Ιστορική Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη. Στις 9 μ.μ.

Οδύσσεια από όλους και για όλους

Στο πλαίσιο της δράσης Art Night Athens / Λευκές Νύχτες Πολιτισμού, που διοργανώνει η ομάδα Atenistas, ολονύχτια συμμετοχική ανάγνωση της «Οδύσσειας» του Ομήρου από διακόσιους (!) αναγνώστες στον Κήπο του Μέγαρου Μουσικής. Στις 8 μ.μ.

Επίσης στο πλαίσιο της δράσης Art Night Athens ξενάγηση στην έκθεση «Emotions: Ένας κόσμος συναισθημάτων» που πραγματοποιείται στο Μουσείο της Ακρόπολης στις 8 μ.μ. και στη συνέχεια ρεσιτάλ μουσικής της σοπράνο Μυρσίνης Μαργαρίτη και της πιανίστριας Ζωής Ζενιώδη με έργα Σούμπερτ, Μπραμς, Γουλφ, Μότσαρτ, Γκλουκ, Κερουμπίνι και Χατζιδάκι, τα οποία επιλέχθηκαν με βάση την έκθεση στην Ωνάσειο Βιβλιοθήκη, στις 9 μ.μ.

Παραμύθια για μικρά και μεγάλα παιδιά

Η ομάδα αφήγησης «Παραμυθανθός» αφηγείται παραμύθια στην αυλή του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Στις 8.30 μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL