Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.2°C20.7°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.2°C17.7°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.0°C18.0°C
2 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.9°C15.9°C
0 BF 55%
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

Μάλλον απρόσμενα φτωχή σε συναυλιακά δρώμενα αυτή η εβδομάδα, αλλά ας σημειώσουμε κατ' αρχήν ότι, έχοντας ήδη ξεκινήσει από χθες ο γνωστός και μη εξαιρετέος (και αυθεντικότατος, μετά ή άνευ... Eurovision!) ρεμπέτης Αγάθων Ιακωβίδης θα εμφανίζεται - με συντροφιά στο πάλκο την Κατερίνα Τσιρίδου και τη συνοδεία εξίσου αυθεντικού σχήματος μπουζουκιού, κιθάρας, βιολιού και ακορντεόν - κάθε Παρασκευή και Σάββατο αλλά και τις Κυριακές σε... απογευματινή παράσταση, δηλαδή στις 18.30, στο «Νταμίρα», ένα νέο ρεμπέτικο στέκι στο Γκάζι (το περυσινό «Χελώνα» του Σταμάτη Κραουνάκη, Δεκελέων 26).

Σήμερα, τελικά, θα πραγματοποιηθεί στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» η πρεμιέρα της παράστασης των Μιχάλη Ρέππα - Θανάση Παπαθανασίου «Δεύτερο Πρόγραμμα» με τους Μανώλη Μητσιά, Αφροδίτη Μάνου και Γιάννη Μηλιώκα. Η παράσταση αυτή θα δίνεται κάθε Σάββατο και, όπως είναι ήδη γνωστό, επιχειρεί να ανασυστήσει το κλίμα του (δυστυχώς οριστικά παρελθόντος πλέον μετά και την αστυνομική επέμβαση στο τέως Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ) σχεδόν θρυλικού Δεύτερου Προγράμματος.

Σήμερα επίσης ο Γάλλος παραγωγός και dj της electronica μα και του hip-hop Wax Tailor μαζί με την μπάντα του, τους The Dusty Rainbow Experience, στο «Fuzz Live Club».

Αύριο, Κυριακή 10 Νοεμβρίου, η Μαρία Λατσίνου και το θαυμάσιο κουαρτέτο που τη συνοδεύει (ακορντεόν, μπάσο και ντραμς υπό τη διεύθυνση φυσικά του συνθέτη και κιμπορντίστα Χρήστου Αλεξόπουλου, ο οποίος υπογράφει και όλα τα τραγούδια του σχήματος) στο «Floral» της πλατείας Εξαρχείων.

Τέλος την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου το hip-hop ντουέτο Βήταπεις θα εμφανιστεί στο «Άνοδος Stage Live» (Πειραιώς 183).

Θ. Μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL