Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.9°C18.7°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
11.3°C14.6°C
3 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
2 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.5°C17.7°C
2 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.6°C11.6°C
0 BF 63%
iSYRIZA: Διαδικυτακή συζήτηση για τον πολιτισμό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

iSYRIZA: Διαδικυτακή συζήτηση για τον πολιτισμό

Με το βλέμμα στραμμένο στους καλλιτέχνες, τους εργαζόμενους και όσους δραστηριοποιούνται στον πολιτισμό, και δεδομένης της κυβερνητικής αδιαφορίας να λάβει αποτελεσματικά μέτρα στήριξης, ο iSYRIZA ανοίγει τη συζήτηση για το παρόν και το μέλλον του πολιτισμού με τη σημερινή διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Ο πολιτισμός την εποχή της πανδημίας και η επόμενη» που θα γίνει στις 6.30 μ.μ. με τη συμμετοχή καλλιτεχνών, εργαζομένων, στελεχών και βουλευτών και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Την εκδήλωση συντονίζει ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού Κώστας Στρατής ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι βουλευτές Πάνος Σκουρολιάκος, τομεάρχης Πολιτισμού Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ, Καλλιόπη Βέττα, Ραλλία Χρηστίδου, Κυριακή Μάλαμα, η Άννα Χατζησοφιά, συντονίστρια Τμήματος Πολιτισμού ΣΥΡΙΖΑ, και ο Λευτέρης Κρέτσος, πρώην υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Συμμετέχουν οι Τζένη Αρσένη, Όμηρος Πουλάκης, Ρήγας Αξελός, για το θέατρο, για τη μουσική οι Νίκος Μωραϊτης, Κώστας Καλδάρας, Κατερίνα Σταματάκη, για τον χορό οι Αγγελική Στελάτου και Αυγή Προγκίδη, για τα εικαστικά ο Δημήτρης Ζουρούδης, για το βιβλίο οι Μάρω Δούκα και Άννα Μαλικιώση, για τον κινηματογράφο οι Πάνος Θωμαϊδης, Σταύρος Στάγκος, Ειρήνη Σουγανίδου, Μαρία Λυσικάτου και Αντώνης Ρέλλας, ο πρόεδρος της ΠΟΘΑ Κώστας Κεγαχιόγουλου, εκ μέρους της «Ανοιχτής Πόλης» οι Έφη Γιαννοπούλου και Κυριάκος Αγγελάκος και της «Δύναμης Ζωής» ο Μάριος Αθανασίου.

Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση μπορούν να συνδεδούν στα sites των: iSYRIZA, “Αυγή”, Left. Ερωτήσεις θα υποβάλλονται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο [email protected].

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL