Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.4°C23.0°C
3 BF 44%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.7°C17.6°C
4 BF 47%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C18.7°C
3 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.2°C
4 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C21.3°C
3 BF 45%
Σύντομα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σύντομα

Με κορωνοϊό νοσηλεύεται η Μάριαν Φέιθφουλ

Σε νοσοκομείο του Λονδίνου νοσηλεύεται η Μάριαν Φέιθφουλ, καθώς βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Η μάνατζερ της δημοφιλούς τραγουδίστριας επιβεβαίωσε ότι η Φέιθφουλ παίρνει αγωγή για τον Covid-19, βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και αντιδρά καλά στη θεραπεία. Η αγαπημένη καλλιτέχνις είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν αρκετά προβλήματα υγείας, καθώς είχε νοσήσει από ηπατίτιδα C, είχε διαγνωστεί με καρκίνο στον μαστό, ενώ είχε δώσει αγώνα για την απεξάρτηση από τα ναρκωτικά και την ανορεξία.

«Μιλώντας για τον Αντώνη Σαμαράκη»

Με αφορμή τα εκατό χρόνια από τη γέννηση του Αντώνη Σαμαράκη, το υπουργείο Πολιτισμού παρουσιάζει έως και τις 13 Απριλίου στο Youtube μια σειρά από ολιγόλεπτα βίντεο με τίτλο “Μιλώντας για τον Αντώνη Σαμαράκη», όπου η σύζυγός του Ελένη και φίλοι του μιλούν για τον αγαπημένο συγγραφέα και διαβάζουν αποσπάσματα έργων του.

Ακύρωση της έκθεσης για τον Takis

Θύμα της πανδημίας έπεσε η έκθεση «Takis. Γλύπτης του μαγνητισμού, του φωτός και του ήχου», που θα εγκαινιαζόταν στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης στις 20 Μαΐου.

On line παραστάσεις του Θεσσαλικού

Το Θεσσαλικό Θέατρο, με το ξεκίνημα της πανδημίας και το κλείσιμο των θεάτρων, εγκαινίασε στο Διαδίκτυο προβολές από το πλούσιο αρχείο του. Η πρεμιέρα έγινε ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου στο Youtube με την «Ηλέκτρα» σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου. Την Παρασκευή 10 Απριλίου θα προβληθούν οι «Πέρσες» του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Σταύρου Τσακίρη και στις 15 Απριλίου η παράσταση «Το χώμα βάφτηκε κόκκινο» του Νίκου Φώσκολου σε διασκευή και σκηνοθεσία Κυριακής Σπανού, που ανέβηκε στην Κεντρική Σκηνή τον χειμώνα 2018-19.

Το Our Festival προσκαλεί καλλιτέχνες

Με το βλέμμα στραμμένο στον Σεπτέμβριο και στη Ρεματιά Χαλανδρίου, το Our Festival συνεχίζει να προσκαλεί καλλιτέχνες από όλο το φάσμα των τεχνών (Θέατρο, Μουσική, Χορός, Εικαστικά) για να υποβάλουν τις προτάσεις τους για συμμετοχή στο Our Festival 6, έως και τις 10 Απριλίου, στο [email protected]. Πρόκειται για συνάντηση αλληλέγγυων καλλιτεχνών και μια διοργάνωση την οποία διαχειρίζονται οι ίδιοι οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτήν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL