Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
Στο νοσοκομείο η Κατρίν Ντενέβ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στο νοσοκομείο η Κατρίν Ντενέβ

Αγωνία για τη Γαλλίδα ηθοποιό Κατρίν Ντενέβ, που νοσηλεύεται σε παρισινό νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο υπέστη κατά τη διάρκεια της περασμένης νύχτας. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Parisien», η Ντενέβ υποβάλλεται σε αναλυτικές εξετάσεις. Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa κάνει λόγο για «κόπωση» της 76χρονης ηθοποιού, η οποία βρισκόταν από τον Οκτώβριο σε γυρίσματα για την τελευταία ταινία της Εμανουέλ Μπερκό «De son vivant». Με αμείωτη ενέργεια, η δημοφιλής ηθοποιός συμμετείχε φέτος σε τουλάχιστον τρεις ταινίες, ενώ τον Σεπτέμβριο παραβρέθηκε στο Φεστιβάλ της Βενετίας ως πρωταγωνίστρια στο νέο φιλμ του Χιροκάζου Κόρε - Έντα «Αλήθεια». Λίγο αργότερα ήταν η πρόεδρος στο 45ο Φεστιβάλ Αμερικανικού Κινηματογράφου της Ντοβίλ, στη δυτική Γαλλία.

Θρύλος του γαλλικού κινηματογράφου και της κλασικής γυναικείας ομορφιάς, βραβευμένη για τις ερμηνείες της από τα μεγαλύτερα διεθνή Φεστιβάλ κινηματογράφου, η Κατρίν Ντενέβ παραμένει μια ηθοποιός αξεπέραστης γοητείας και θρυλικής ευγένειας και κομψότητας. «Προσωποποίηση του κινηματογράφου» τη χαρακτηρίζουν συχνά πολλοί διοργανωτές φεστιβάλ και συντελεστές κινηματογραφικών παραγωγών. Υπήρξε δεκατέσσερις φορές υποψήφια για τα Βραβεία Σεζάρ, κερδίζοντας δύο από αυτά.

Από τις κορυφαίες διεθνείς σταρ ήδη από τη δεκαετία του 1960, η Ντενέβ, που έχει το προσωνύμιο «Η κόρη του πάγου», λόγω της ευαίσθητης ομορφιάς και του αποστασιοποιημένου τρόπου της, έγινε γνωστή για ρόλους μυστηριωδών γυναικών που ενσάρκωσε για σκηνοθέτες όπως οι Λουίς Μπουνιουέλ, Ρόμαν Πολάνσκι, Φρανσουά Τρυφό κ.ά.

«Μια γυναίκα πρέπει να είναι έξυπνη, να έχει γοητεία, αίσθηση του χιούμορ και να είναι ευγενική. Είναι ακριβώς οι ίδιες αξίες που αναζητώ και από έναν άνδρα» έχει δηλώσει η ίδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL