Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αποσύρουν τον... Βουκεφάλα

Άρον - άρον αποσύρουν τον... Βουκεφάλα από την προεκλογική αρένα κεντρικά στελέχη της Ν.Δ. Ο τομεάρχης Εξωτερικής Πολιτικής Γιώργος Κουμουτσάκος θυμήθηκε ετεροχρονισμένα να εκφράσει "χωρίς λαϊκισμούς" τη "γαλάζια" θέση ότι "δεν πρόκειται να αθετηθεί η δέσμευση για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Επεσήμανε δε ότι "μονομερής καταγγελία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αντίστοιχη καταγγελία από την άλλη πλευρά και άρα αναζήτηση ενός ονόματος το οποίο θα ήταν το Μακεδονία σκέτο". Ανάλογες δηλώσεις έκανε και ο υποψήφιος βουλευτής και συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής Άγγελος Συρίγος.

Τα μηνύματα έχουν ως στόχο να διαπεράσουν και τις... περικεφαλαίες των "σαμαρικών". Άλλωστε, τις προάλλες, ο Δημήτρης Σταμάτης, χρησιμοποιώντας ως πάτημα τις δηλώσεις του επικεφαλής του VMRO Χρίστιαν Μίτσκοσκι περί επαναδιαπραγμάτευσης της Συμφωνίας, δήλωνε ότι "είμαστε ανοιχτοί σε ακύρωση αν το ζητήσουν τα Σκόπια"...

Κ.Σ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Τυχοδιώκτες και επικίνδυνοι

Οι ανάγκες διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης δημιουργούν σοβαρά εσωτερικά προβλήματα στο κυβερνητικό κόμμα, το οποίο προεκλογικά είχε δεσμευτεί απέναντι στην εκλογική του βάση με μια ακροδεξιά λαϊκιστική ρητορική.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο