Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δεν τους... πίκρανε

Ικανοποίηση στους "γαλάζιους" υποστηρικτές της ανανέωσης της θητείας του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας φαίνεται, καταρχάς, να προκαλεί η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ν.Δ. ο Παναγιώτης Πικραμμένος.

Μέχρι χθες το πρωί η ηγεσία του κόμματος εξέταζε το ενδεχόμενο να προτείνει στη Μαριέττα Γιαννάκου να τεθεί επικεφαλής της λίστας, καθώς υπήρχαν οι σκέψεις να προταθεί ο πρώην πρόεδρος του ΣτΕ και υπηρεσιακός πρωθυπουργός για ανώτατο πολιτειακό αξίωμα! Στον τρίτο όροφο των κεντρικών γραφείων της Ν.Δ. όμως συνυπολόγιζαν και τις φωνές εντός του κόμματος, όπως αυτές των Ν. Κακλαμάνη και Ευ. Μεϊμαράκη, που ζητούσαν την παραμονή του κ. Παυλόπουλου στην Ηρώδου Αττικού. Παράλληλα, στην οδό Πειραιώς δεν επιθυμούσαν να προκληθεί δυσαρέσκεια στο "καραμανλικό" περιβάλλον μέσα από ένα πιθανό άδειασμα του κ. Παυλόπουλου! Από τη στιγμή μάλιστα που ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να... μιλήσει σε εκδήλωση για την παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Ν.Δ. στην Α' και Β' Θεσσαλονίκης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε δε ότι “την τελευταία, τιμητική θέση καταλαμβάνει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης”. “Γαλάζιες” πηγές διαμηνύουν ότι τη δεύτερη και τρίτη θέση στη λίστα θα καταλάβουν ο σύμβουλος του Κυρ. Μητσοτάκη Τάκης Θεοδωρικάκος και ο καθηγητής Γιώργος Γεραπετρίτης...

Κ.Σ.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Πολυτεχνείο

Η σημερινή ημέρα ανήκει δικαιωματικά στη μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Αυτής της εξέγερσης των νέων ανθρώπων που αμφισβήτησαν «τη βία ως στοιχείο εξαναγκασμού» και ύψωσαν τη φωνή τους για Ελευθερία και Δημοκρατία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο