Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C18.7°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.4°C18.0°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C18.0°C
0 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
1 BF 69%
"Fake news", μια απάντηση για όλα από τη Ν.Δ.
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Fake news", μια απάντηση για όλα από τη Ν.Δ.

«Fake news» λένε και ορκίζονται ότι δεν θα κάνουν απολύσεις στο Δημόσιο. Προσλήψεις δεν θα κάνουν, για να καταρρεύσει. Θα εφαρμόσουν κινητικότητα και αξιολόγηση και θα απολύσουν όλους τους συμβασιούχους αφού η σύμβασή τους θα λήξει.

«Fake news» παραλίγο και το 1:5 που εισηγήθηκε ο Κυριάκος στον Alpha για να γίνει μετά από τον Σταϊκούρα 1:1 και να επανέλθουν στο 1:5 από τον Χατζηδάκη και στο 1:5, αλλά όχι σε όλους τους τομείς, από τον Κυρανάκη και τηνΖαχαράκη.

«Fake news» ότι ο Κ. Κυρανάκης μας εξήγησε ότι το Δημόσιο έχει διογκωθεί με «συμβασιούχους, μετακλητούς, ειδικούς γραμματείς, εξωτερικές παραγωγές στην ΕΡΤ».

«Fake news» ότι θα κλείσει η ΕΡΤ. Μόνο να «την εξυγιάνουν» σχεδιάζουν. Άλλωστε, «η ΝΕΡΙΤ ήταν το πιο δημοκρατικό μόρφωμα που μπορούσε να υπάρξει σε όλη την Ευρώπη» είπε ο Δ. Σταμάτης.

«Fake news» και οι δηλώσεις του «οδοστρωτήρα» Κυρ. Μητσοτάκη που θα «σαρώσει όλα τα εμπόδια» για χάρη της επιχειρηματικότητας. Γραφειοκρατικά, διευκρίνισε εκ των υστέρων η Ν.Δ. Ο Κυριάκος όμως το είπε και ούτε κιχ δεν έβγαλε μπροστά στο επιτακτικό αίτημα των επιχειρηματιών στην Κω να καθιερωθεί η επταήμερη εργασία και να γλιτώνουν τα πρόστιμα από τους ελέγχους της Επιθεώρηση Εργασίας.

«Fake news» λένε και βγαίνει η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. Κ. Πατσογιάννη να αποδείξει ότι έχει μολυνθεί κι αυτή από την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Μιλάμε για δυνατότητα, όπου και ο εργαζόμενος θελήσει να εργάζεται επτά ημέρες την εβδομάδα».

«Fake news» ότι θα καταργήσουν τις 120 δόσεις. Μην γελιέστε από την προπαγάνδα του γνωστού συριζοταλιμπάν Γ. Βρούτση ότι ««η ρύθμιση των 120 δόσεων, όπως κάθε ρύθμιση, υπονομεύει την εθνική οικονομία».

«Fake news» που διακινεί η αριστερομαδούρα Μιράντα Ξαφά ότι θα πρέπει να κοπούν οι συντάξεις και ότι ήταν «λάθος να δοθεί η 13η σύνταξη».

«Fake news» της συριζαϊκής προπαγάνδας που μόλυνε την Ό. Κεφαλογιάννη και δήλωσε ότι είναι «ανοίκεια τα επιδόματα για μια χώρα δυτική» και ότι «επιδοματικές πολιτικές έχουν χώρες της Λατινικής Αμερικής».

«Fake news» ότι ο Κ. Μητσοτάκης στο ΣΕΤΕ, μέσα στα «φορολογικά κίνητρα» που έταξε στις επιχειρήσεις για να δίνουν μπόνους (όσες θελήσουν) στο τέλος του χρόνου και μετοχές στους εργαζομένους, ώστε να γίνονται "συμμέτοχοι στην επιχείρηση", υποσχέθηκε και "κίνητρα για να προσφέρουν συμπληρωματικές παροχές, όπως ιδιωτικά ασφαλιστήρια συμβόλαια"...

«Fake news» ακόμα ότι ο Κυριάκος στο ΣΕΤΕ είπε για δύο ΦΠΑ, 11% και 22%, «ξεχνώντας» το 6%. Μόνο το πρόγραμμα της Ν.Δ. το γράφει...

"Fake news" και "χυδαία προπαγάνδα" του ΣΥΡΙΖΑ η επίθεση στον Επιθεωρητή Εργασίας στη Χίο.... σύμφωνα με τον εργοδότη - Πολιτευτής της ΝΔ, Τρομπούκης. Γιατί αν δεν πιστέψεις τον εργοδότη, ποιον θα πιστέψεις, τον εργαζόμενο ή τον ελεγκτή του ΣΕΠΕ;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL