Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αποζημίωση

Eurokinissi

Ωραίο κόλπο φαίνεται ότι βρήκαν στην Ένωση Κεντρώων για να πάρουν αποζημίωση οι συνεργάτες τους. Συγκεκριμένα στις 3 Ιουνίου, δηλαδή λίγες ημέρες πριν από τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των εκλογών, προχώρησαν σε άτακτη καταγγελία της εργασιακής σχέσης των συνεργατών των βουλευτών. Πρόκειται για δύο συνεργάτες του Βασίλη Λεβέντη, ένα του Μάριου Γεωργιάδη, δύο του Δημήτρη Καβαδέλλα και δύο του Τάσου Μεγαλομύστακα. Στις άτακτες καταγγελίες δεν αναφερόταν σπουδαίος λόγος που να δικαιολογεί την απόλυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος είναι να αποζημιωθούν οι συνεργάτες για την πρόωρη λήξη της εργασιακής τους σχέσης. Βεβαίως ο νόμος ορίζει ότι αποζημίωση δικαιούνται οι αορίστου χρόνου, αλλά σε κάθε περίπτωση το ερώτημα αν δικαιούνται αποζημίωσης θα το απαντήσει το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.

Κ.Που.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Πολυτεχνείο

Η σημερινή ημέρα ανήκει δικαιωματικά στη μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Αυτής της εξέγερσης των νέων ανθρώπων που αμφισβήτησαν «τη βία ως στοιχείο εξαναγκασμού» και ύψωσαν τη φωνή τους για Ελευθερία και Δημοκρατία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο