Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C14.5°C
2 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.2°C13.9°C
3 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.0°C12.1°C
2 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
14 °C
12.5°C16.0°C
3 BF 84%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
10.1°C10.2°C
3 BF 95%
"Το hoax ποιο είναι; Φαίνεται και είναι Μονταρισμένο, διάνοιες!"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Το hoax ποιο είναι; Φαίνεται και είναι Μονταρισμένο, διάνοιες!"

"Φαίνεται και είναι μονταρισμένο" απαντά και σημειώνει ότι όσα είπε ο αρχηγός της Ν.Δ. ήταν απάντηση προς όλους. Εξάλλου μία φορά τοποθετήθηκε ο κ. Μητσοτάκης δίνοντας απαντήσεις προς όλους, όπως άλλωστε φαίνεται και στο εκτενέστερο βίντεο που κυκλοφόρησε μετά από την συζήτηση αυτή.

Αναλυτικά η ανάρτησή του - απάντηση στα hoaxes

Μονταρισμενο???? σωωωωωπα.. Φαίνεται κ είναι Μονταρισμένο διάνοιες! Αλλά κάπου χάσατε την ουσία, ο καταταλαιπωρημενος από πρόστιμα(προφανώς λόγω παρανομιών) που μυρίστηκε ασυδοσία με κούλη τα είπε καθαρά, κάνεις δεν αντέδρασε, πάω στοίχημα ότι μέσα τους χτυπούσε Χαρούμενα η καρδούλα τους.

Στην γενική τοποθέτηση του ο Κυριάκος αφού άκουσε όλους τους φορείς ξεκινά με τον οδοστρωτήρα των εμποδίων που προφανώς θεωρώ μίλησε για κάθε λογής εμπόδιο, εμπόδιο είναι κ τα πρόστιμα, τα ωράρια ,η γραφειοκρατεία κ πολλά άλλα βάλτε ότι θέλετε...το χοαξ πιο είναι; ότι είναι Μονταρισμενο;.

Ότι φάνηκε σαν απάντηση; απάντηση ήταν ναι προς όλους εκεί όχι μόνο στην εργοδοταρα, και η απάντηση του θεώρησα κ θεωρώ συμπεριλαμβάνει κ αυτόν ,εκεί ήταν άλλωστε..Η ουσία είναι ότι ο Κυριάκος με τα περί ευελιξίας εργασίας κ απαξίας ελέγχων άνοιξε την όρεξη σε κάθε κολίγα να απαιτεί ασυδοσία κ κερδοσκοπία. Κ αυτό πονάει να φαίνεται. Αυτά.

υ.γ.:Η ερμηνεία των Ελληνικών χοαξις κατά το δοκούν δημιουργεί ένα κακό παράδειγμα που θα μας απασχολήσει στο μέλλον κ αφορά την λογοκρισία και την στάμπα του ψεύτικου σε οτιδήποτε ,.

Ο Βελόπουλος είπε ψέμματα, η χελώνα ήταν ένα ψέμμα(για όλο αυτό υπάρχει θεματάκι αλλά τεσπα) και καλά κάνετε και τα δείχνετε...

Αυτά όμως που είπε ο επιχειρηματίας και ο Κυριάκος είναι ψέμα?,τα περί μη εμπλοκής στα χωράφια τους είναι ψέμα???....Ας προσέχει τι λέει τότε η θα απαγορεύετε να τονίζουμε την υποκρισία τους?..

υ.γ.1: η ανεξαρτησία της Athens Voice με ξεπερνάει...

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnanopoulosdion%2Fposts%2F325735508357197&width=500

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL