Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.7°C
4 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.6°C15.7°C
3 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.3°C16.5°C
3 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.9°C16.9°C
4 BF 82%
Τι 'πες τώρα...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι 'πες τώρα...

7 δισ. κοστίζει το πρόγραμμα της Ν.Δ. και δεν ανησυχεί καθόλου πού θα βρει τα λεφτά. Ο Ιασ. Φωτήλας το είπε ξεκάθαρα. Από την «ανάπτυξη».

Πώς θα έρθει η «ανάπτυξη»;

Με τη διάλυση του κοινωνικού κράτους. Ο Κ. Χατζηδάκης ήταν διαφωτιστικός στην ΕΡΤ1. Είπε μαζεμένα όσα επιμελώς προσπαθούσαν να αποκρύψουν όλη την προηγούμενη προεκλογική περίοδο.

Με το 5 αποχωρήσεις για 1 πρόσληψη εγγυώνται την κατεδάφιση του δημόσιου τομέα. Θα δώσουν έμφαση στην Παιδεία και την Υγεία λένε, αλλά οι πρώτες προσλήψεις που θα κάνουν είναι 1.500 αστυνομικοί να περιφρουρούν το λαομίσητο καθεστώς που επιχειρεί να ανακάμψει.

Τι τους θέλει κανείς τους εκπαιδευτικούς άμα έχει αστυνομικούς;

Δεν του ξέφυγε του Κωστή Χατζηδάκη η «εργασία από το σπίτι». «Πουλάει» σαν νέο κάτι πολύ παλιό... Η επταήμερη εργασία, η δουλειά από το σπίτι δεν τους «ξεφεύγουν», είναι τα οράματά τους για το αύριο που θα θελήσουν να εφαρμόσουν διασφαλίζοντας στους επενδυτές ένα μέλλον χωρίς ασφαλιστικά δικαιώματα, χωρίς συντάξεις, αλλά με ευκαιριακούς εργαζόμενους.

Εμπρός στον δρόμο που χάραξαν ο Ρίγκαν και η Θάτσερ. Το νέο της Ν.Δ., οι εφιάλτες μας.

Θέλουν να δελεάσουν τους επενδυτές με το χαμηλό μισθολογικό κόστος «ξεπουλώντας» τους εργαζόμενους της χώρας, αρχής γενομένης από την κατάργηση της μόνιμης και σταθερής εργασίας.

Όλοι μπορούν να μιλούν απεριόριστα στα κανάλια και χωρίς διακοπές αν είναι βουλευτές της Ν.Δ. Αν σε λένε Άδωνι Κυρανάκη ή Γρηγοράκο δικαιούσαι ακόμα και να επιτίθεσαι, να τραμπουκίζεις τους συνομιλητές σου, να απειλείς... Ελεύθερα.

Σοβαρά τώρα, η κ. Κεφαλογιάννη πιστεύει ακόμα ότι ήταν η καλύτερη υπουργός Τουρισμού;

Χωρίς νούμερα και με γενικόλογες αοριστίες επιμένουν οι νεοδημοκράτες στα κανάλια ότι ζούσαμε σε παράδεισο το 2014. Το ότι τους έστειλε ο λαός σπίτι τους το έχουν διαγράψει.

Μέχρι τις 7 Ιουλίου ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει γράψει όχι δύο, ούτε τρία, αλλά 1.053 Μνημόνια. Και μην τολμήσει κανένας Κυρίτσης να τους πει ότι λένε ψέματα...

Ο κ. Γκιουλέκας παραδέχθηκε τα ραβασάκια στον ΟΑΣΘ που έστελνε για προσλήψεις, αλλά εκεί δεν πειράζει είπε... Είναι ιδιωτικός! Δεν κρατιούνται λέμε...

https://www.youtube.com/embed/R5WJkMJj3XY

Με δύο συντελεστές ΦΠΑ, 22% και 11%, η Ν.Δ. θα επαναφέρει την κανονικότητα στη χώρα φορολογώντας τα φάρμακα και την ενέργεια. Η «αγορά ωφελείται» είπε ο κ. Χατζηδάκης. Ποιος νοιάζεται για τους συνταξιούχους;

Το χιούμορ μπορεί να είναι άκομψο, κακόβουλο, φτηνό, αγοραίο, προσβλητικό, σεξιστικό, ρατσιστικό και πολλά άλλα. Όταν στρατεύεται σε ένα μόνιμο λεκτικό μπούλινγκ είναι απλή αθλιότητα. Όσο πιο βαριά η υπογραφή, τόσο πιο μεγάλη η θλίψη για την κατάντια της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL