Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Άδειασμα Βορίδη σε Γεωργιάδη για την 13η σύνταξη (Video)

Αδειάζει ο Βορίδης, τον Άδωνι για την 13η σύνταξη, o Aυγενάκης τον Κυριάκο και η Ν.Δ. τον εαυτό της... Εκτός γραμμής ο Άδωνις Γεωργιάδης για την 13η σύνταξη... Ο κ. Βορίδης εκφράζει τη θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Ασφαλώς και δεν εγγυόμαστε να δίνουμε αυτό το προεκλογικό επίδομα του κ. Τσίπρα» είπε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1.

«13η σύνταξη είναι μόνο στην προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί το 1/3 που δίνει ο κ. Τσίπρας να ισούται με το όλο. Εμείς δεν θα δίνουμε κάτι σαν 13η σύνταξη, θα λάβουμε μέτρα για να τρέξει με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης η ελληνική οικονομία και έχουμε πει χιλιάδες φορές ότι πρώτα θα στηρίξουμε τους χαμηλοσυνταξιούχους» συνέχισε ο Άδωνις.

Για να τον αδειάσει λίγο αργότερα στην ΕΡΤ1 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Μάκης Βορίδης.

«Προφανώς δεν το κόβουμε» «ότι ψηφίζουμε ισχύει» είπε ο κ. Βορίδης λέγοντας ότι εκφράζει την θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ όταν ρωτήθηκε για την δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη ο κ. Βορίδης είπε ότι ο κ. Γεωργιάδης «δεν ήταν στην σύσκεψη».

To πρωί είχε προηγηθεί ένα άλλο άδειασμα του γραμματέα της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη στον Κυρ. Μητσοτάκη για το 5:1 στο Δημόσιο... Λίγο αργότερα ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης αναγκάζεται να... διαψεύσει τον εαυτό του με διορθωτική δήλωση για την εφταήμερη εργασία που "ονειρεύεται",

Σε απόλυτη σύγχυση η Ν.Δ. "χάνει" την μπάλα λέγοντας άλλα αντί άλλων στα κανάλια και αυτοεξευτελίζεται.

Κατ. Μπρ.

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Λ. Αυγενάκης διαψεύδει τον Κ. Μητσοτάκη για το «1 πρόσληψη προς 5 αποχωρήσεις» στο Δημόσιο (Video)

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις