Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.6°C20.2°C
3 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.6°C
3 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.5°C16.0°C
4 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.1°C17.8°C
5 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.0°C
3 BF 63%
Εσχάτη προδοσία... της σοβαρότητας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εσχάτη προδοσία... της σοβαρότητας

Είναι ο καλύτερος φίλος του Ευ. Βενιζέλου, ενίοτε και της Ν.Δ. Και πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, αφού και ο Ευ. Βενιζέλος είναι ο... καλύτερος φίλος που ο Κυρ. Μητσοτάκης και η Ν.Δ. διαθέτουν στο ΚΙΝ.ΑΛΛ. Δεν είναι άλλος από τον Λ. Γρηγοράκο.

Ο βουλευτής Λακωνίας άκουσε κάτι να λέει αυτές τις μέρες ο Ευ. Βενιζέλος για “εσχάτη προδοσία” με αφορμή την υπόθεση Novartis, ακούει και τον πρόεδρο της Ν.Δ. συνεχώς να λέει για “συναλλαγή” για τη Συμφωνία των Πρεσπών και σκέφτηκε να κάνει έναν συνδυασμό. Έτσι, με όλο αυτό το ανυπολόγιστο βάρος της πολιτικής σκέψης του, ο κ. Γρηγοράκος δήλωσε χθες (ρ/σ News 247) πως "αν η κυβέρνηση αντάλλαξε το 'Μακεδονικό' με κάτι άλλο, πρέπει να ελεγχθούν αυτοί που το έκαναν για εσχάτη προδοσία” στην επόμενη Βουλή. Δεν πήρε πίσω ούτε τον παραλληλισμό του Σαμψών και του Ιωαννίδη με τον Τσίπρα και τον Κοτζιά!

Όπως τότε, έτσι και τώρα, η Φ. Γεννηματά και η Χαρ. Τρικούπη δεν έβγαλαν κουβέντα για τις απαράδεκτες δηλώσεις του βουλευτή τους. Και η Ν.Δ. μπορεί να χαίρεται γιατί, απ' ό,τι φαίνεται, έχει πολλούς φίλους στο ΚΙΝ.ΑΛΛ...

Ν. ΛΙΟΝ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL