Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.3°C18.7°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.2°C14.6°C
3 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.8°C16.6°C
4 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.4°C18.2°C
1 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
12 °C
12.0°C12.0°C
2 BF 70%
Ο Μεϊμαράκης ο φιλοΣΥΡΙΖΑς..
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Μεϊμαράκης ο φιλοΣΥΡΙΖΑς..

Φαίνεται ότι το κύριο θέμα της χθεσινής "Αυγής", σχετικά με τις αναταράξεις και τις διαφοροποιήσεις στο εσωτερικό της Ν.Δ., πέτυχε τον στόχο του. Λυτοί και δεμένοι της Πειραιώς βγήκαν από το πρωί στα κανάλια να μας διαβεβαιώσουν ότι ο Β. Μεϊμαράκης ουδέν μεμπτόν καταλόγισε στη Νέα Δημοκρατία.Γενικώς την άποψή του για τα Νόμπελ Ειρήνης πήγε να διατυπώσει, νομίζοντας μάλλον ότι βρισκόταν στη Βουλή των Εφήβων.

Αλλά η ιταμή μονταζιέρα του Μαξίμου διαστρέβλωσε τις δηλώσεις του. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να πει καλό για τον Τσίπρα. Και οπωσδήποτε είναι κάθετα εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Αυτά, πάνω - κάτω, μας είπαν ερμηνεύοντας τον Β. Μεϊμαράκη. Με μια κουβέντα, παριστάνουν αφελώς ότι δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς είπε ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. και σε ποιον.

Ο Β. Μεϊμαράκης δεν ήθελε ούτε πάσα στον Τσίπρα να κάνει ούτε υπέρ των Πρεσπών να μιλήσει. Εξέφρασε ηχηρά τη διαφοροποίησή του από την ακροδεξιά επιθετική γραμμή που έχουν επιβάλει στη Ν.Δ. ο Γεωργιάδης και η ομάδα Σαμαρά. Όλος ο κόσμος αυτό κατάλαβε. Μόνο στην Πειραιώς σφυρίζουν αδιάφορα.

Αλλά και στην Πειραιώς μια χαρά έχουν καταλάβει. Γι' αυτό, με όχημα τους «σκληρούς» δημοσιογράφους του αντιπολιτευτικού μπλοκ, έχει ήδη ξεκινήσει μια εκστρατεία «δολοφονίας χαρακτήρα» εναντίον του Μεϊμαράκη, την οποία έσπευσαν να σιγοντάρουν η Ντ. Μπακογιάννη και ο Λ. Αυγενάκης. Ο Μεϊμαράκης, λένε, είναι φιλοΣΥΡΙΖΑ. Ασχέτως αν κανείς δεν διανοείται να το το πει στα ίσια.

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι, όσο πλησιάζουν οι εκλογές, τόσο ομαλοποιείται η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό των κομμάτων. Στη Ν.Δ. τα όργανα μόλις άρχισαν...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL