Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C26.3°C
2 BF 36%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C26.0°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C24.8°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C24.0°C
2 BF 38%
ΝΔ –ΚΙΝΑΛ: “Σκευωρία”, “σχεδιασμός” και βολές κατά Παπαγγελόπουλου (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΝΔ –ΚΙΝΑΛ: “Σκευωρία”, “σχεδιασμός” και βολές κατά Παπαγγελόπουλου (Video)

Επίθεση με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς δέχθηκε χθες τόσο από τον βουλευτή της Ν.Δ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, όσο και από το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Θεόδωρο Μαργαρίτη, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Παπαγγελόπουλος στην εκπομπή της ΕΡΤ1.

Οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί αναφορικά με την ιδιότητα που είχε ως μέλος της κυβέρνησης Καραμανλή,ο κ. Παπαγγελόπουλος, δεν αποτελεί καμία μομφή για τον Καραμανλή είπε ο Μ. Βαρβιτσιώτης κάνοντας πολιτικό επιχείρημα την παραδοξολογία.

Ενδεικτικό του σεβασμού στους θεσμούς που τρέφει η Ν.Δ. και το ΚΙΝΑΛ και της αγαστής συνεργασίας τους που πέρα από μερικές λέξεις αριστερής κριτικής  που προσπαθεί να λανσάρει και ξαναθυμήθηκε πρόσφατα το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ επί της ουσίας επαναλαμβάνει τα ίδια επιχειρήματα, αφού συμφωνούν απόλυτα στην κριτική κατά της κυβέρνησης για την απαξίωση των θεσμών, τις παρεμβάσεις σε ΜΜΕ και Δικαιοσύνη.

https://www.youtube.com/embed/XyNW_9KRye4

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο κ. Μαργαρίτης συμφώνησε ακόμα και στο "κυπατζής" επαναλαμβάνοντας τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά του αν. υπουργού Δικαιοσύνης.

Αναφορικά με τον κ. Παπαθεοδώρου, ο κ. Μαργαρίτης αφού "δεν ήξερε την δήλωση" αρχικά μετά κράτησε αποστάσεις «Δική του άποψη του κ. Παπαθεοδώρου» είπε όμως μετά επανέλαβε ότι ακριβώς ότι είπε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για «σχεδιασμό».

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Παπαθεοδώρου (ΚΙΝΑΛ) τη Δευτέρα στην ίδια εκπομπή προχώρησε σε βαρύτατες κατηγορίες μιλώντας για "συνέργεια" δικαστών και κυβέρνησης στο σκάνδαλο Novartis.

Κατ. Μπρέγιαννη

https://www.youtube.com/embed/nCTa8W09Eho

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL