Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
13.2°C15.8°C
4 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.6°C17.6°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.7°C19.1°C
4 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.9°C15.9°C
3 BF 55%
Τι είπες τώρα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι είπες τώρα

Όχι, δεν είναι η μίζα. Η μπρίζα είναι το πρόβλημα... Εκεί έχουν μπει και τρέχουν και δεν φτάνουν με το σκάνδαλο Novartis. Τις πρώτες ώρες μετά την κλήτευση Λοβέρδου τους είχαν ήδη όλους αθωώσει έγκριτοι αναλυτές.

Παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης δεν είναι οι απειλές στους δικαστές. Απλή ενημέρωση για το τι θα επακολουθήσει ήταν αν τυχόν βγουν.

Και στην ΕΡΤ τα ίδια δεν κάνουν;

«Τι πλήγμα δέχεται ο πολίτης; Να γιατί πάει στη Χρυσή Αυγή» είπε η Ιωάννα Μάνδρου για το «έγκλημα» που διέπραξε η κυβέρνηση να επιμένει να μην βάζει στο αρχείο το σκάνδαλο.

«Στρέβλωση της δημοκρατίας να κρεμάμε τον κόσμο στα μανταλάκια και να τον δικάζουμε» συμπληρώνει ο Γιάννης Πολίτης. Αν η διερεύνηση των σκανδάλων είναι στρέβλωση, η μίζα είναι καθήκον για ένα υπουργό...

Ο κ. Λοβέρδος περιδιάβηκε όλα τα κανάλια να μας πείσει για την αθωότητά του και για τη «σκευωρία» και μόνο που δεν δάκρυσε. Σε μια πραγματική «σκευωρία», οι έντεκα οροθετικές γυναίκες που διαπομπεύτηκαν επί υπουργίας του δικαιώθηκαν τέσσερα χρόνια μετά. Ήταν αθώες και τρεις από αυτές δεν πρόλαβαν να ζήσουν τη δικαίωσή τους. Οι έντεκα αυτές γυναίκες δεν είχαν όνομα; Οικογένειες δεν είχαν;

«Παραγραφή» διεκδικούν οι έντιμοι υπουργοί. Ούτε καν το τεκμήριο της αθωότητας που επικαλέστηκαν για τον καταδικασμένο πρωτοδίκως για παιδεραστία Νίκο Γεωργιάδη.

«Επίθεση κατά του πολιτεύματος» φώναξε ο εθνικός συνταγματολόγος Μπένι ο Μεγαλοπρεπής, απειλώντας με «εσχάτη προδοσία» τους πολιτικούς του αντιπάλους. Εντάξει, δεν ζήτησε να στηθούν και κρεμάλες στο Σύνταγμα - ακόμη.

Δεν το πιστεύουν ότι δεν μπορούν να ερμηνεύουν όπως επιθυμούν το σύνταγμα οι έγκριτοι πολιτικοί ποδηγετώντας τη Δικαιοσύνη της χώρας και φωνάζουν «εργαλειοποιείτε τη Δικαιοσύνη, και «σκευωρία» τη στιγμή που οι σχεδόν μισοί αθωώθηκαν.

Ξέπλυμα Κουρουμπλή στον χρυσαυγίτη Αμβρόσιο που με χαρά υποδέχθηκαν την πάσα αυτή Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛΛ. που την τίμησαν δεόντως... στο σενάριο Νο 1073 των σχέσεων Ακροδεξιάς - ΣΥΡΙΖΑ - μπαχαλάκηδων...

Διαμαρτυρήθηκαν και τα «συγκοινωνούντα δοχεία» από την κατάργηση της λογικής.

Αυτός ο Καιρίδης έχει πει «τα απίστευτα», αλλά οι δεξιοί πέρα βρέχει... Καμία αντίδραση ούτε για το «ρεπούμπλικα Μακεντόνια» αμετάφραστο που θα γινόταν αποδεκτό, ούτε για τα «παιδιά των Οθωμανών» που είμαστε εμείς οι Έλληνες. Τι; Δεν είμαστε οι απόγονοι του Περικλή;

Ας τολμούσε συριζαίος υποψήφιος να πει το 1/3 απ’ όσα είπε ο Καιρίδης και θα ζητούσαν την κεφαλή του επί πίνακι... Εκείνος χαρωπός βγαίνει στον ΣΚΑΪ με τη γραβάτα του έγκριτου διεθνολόγου για να ξεπλυθεί και όλα καλά.

Ο θίασος της μελλοντικής συγκυβέρνησης που ονειρεύονται παρέλασε και αυτή την εβδομάδα. Άνευ σημασίας, άνευ ουσίας ανταπέδωσε τα πυρά που νόμιζε ότι λαμβάνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL