Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.5°C19.6°C
3 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
1 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.3°C16.3°C
1 BF 65%
Τα μάθατε τα νέα; Ο Τσίπρας είναι δεξιός!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τα μάθατε τα νέα; Ο Τσίπρας είναι δεξιός!

ΜΕΤΑ τη μεγάλη συγκέντρωση στο Γαλάτσι για τη συγκρότηση της Προοδευτικής Συμμαχίας, είχαμε τις τοποθετήσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Τι είδαν και τι άκουσαν; Το ΚΙΝ.ΑΛΛ. διαπίστωσε ότι «ο κ. Τσίπρας, τόσο με τις συμμαχίες του με τους ακροδεξιούς, όσο και με την αντιλαϊκή πολιτική του πήρε οριστικό διαζύγιο από την προοδευτική παράταξη. Είναι ο δημιουργός της παράταξης της νέας Δεξιάς και ο πολιτικός χορηγός της Ακροδεξιάς».

Η Ν.Δ. ΕΙΠΕ τα ίδια, με λίγο διαφορετικά λόγια: «Ο κ. Τσίπρας, που συμπορεύτηκε με τη Χ.Α. στις πλατείες της αγανάκτησης, συνεργάστηκε μαζί της για να ρίξει την προηγούμενη κυβέρνηση, καθυστερεί τη δίκη της εδώ και τέσσερα χρόνια και συγκυβέρνησε με τους ακροδεξιούς ΑΝ.ΕΛΛ., ανακάλυψε ξαφνικά τον κίνδυνο της Ακροδεξιάς. Η αποψινή του εμφάνιση είναι ανάξια περαιτέρω σχολιασμού».

ΔΗΛΑΔΗ η Προοδευτική Συμμαχία είναι κάργα δεξιός έως ακροδεξιός σχηματισμός. Που σημαίνει ότι ΚΙΝ.ΑΛΛ. και Ν.Δ. είναι παρατάξεις προοδευτικές, κεντρώες και αριστερές άμα λάχει!

ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ η Κουντουρά, ο Παπαχριστόπουλος και ο Ζουράρις, σοσιαλιστές με πατέντα ο Βενιζέλος, ο Λοβέρδος, η Χριστοφιλοπούλου και ο Κωνσταντινόπουλος. Ρετάλια η Λούκα Κατσέλη, ο Τζουμάκας και ο Ραγκούσης, γίγαντες ο Μανιάτης και ο Κεγκέρογλου. Ενώ Άδωνις, Βορίδης, Πλεύρης, Κυρανάκης είναι φωτισμένοι κεντροδεξιοί επιπέδου Τσάτσου, Παπαληγούρα, Κανελλόπουλου και Λαμπρία! Αδίκως ανησυχούν φωναχτά Μεϊμαράκης, Δένδιας και Αντώναρος για το ακροδεξιό κατάντημα της παράταξης.

ΔΕΝ το έλεγαν νωρίτερα; Τσάμπα οι "μακεδονομάχοι" της Χρυσής Αυγής κυνηγούσαν για να προπηλακίσουν τους «δεξιούς» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

ΚΑΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ το ΚΚΕ παραμένει θλιβερός ουραγός της Ν.Δ. και του ΚΙΝ.ΑΛΛ. «Επειδή πρόοδος δεν είναι η νομιμοφροσύνη στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε., δεν είναι η συμπόρευση με ολιγάρχες και η συγκυβέρνηση με ακροδεξιούς, δεν είναι τα απομεινάρια των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και οι διάφοροι γυρολόγοι της πολιτικής, γι’ αυτό και ο κύριος Τσίπρας, που είναι θιασώτης όλων των παραπάνω, κατατάσσεται μαζί με τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ στο μπλοκ της συντήρησης».

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στη γραμμή του Στάλιν το 1930 περί «σοσιαλφασισμού» που οδήγησε τον Χίτλερ στην εξουσία! Και μετά, ένα άλμα ακόμα πιο πίσω, στο 1917, με επαναστατική κατάληψη της εξουσίας. Καληνύχτα και καλή τύχη σε όλους μαζί!


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL