Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
12.0°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.5°C16.0°C
0 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
7.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.8°C15.8°C
2 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C12.9°C
0 BF 100%
Παρεμβαίνουν στη Δικαιοσύνη οι Μαδούροι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παρεμβαίνουν στη Δικαιοσύνη οι Μαδούροι

Και μάλιστα το θυμάται επειδή τα δύο αυτά κόμματα έσπευσαν, μέσα στην κρίση, να καλύψουν τους τραπεζίτες που τα παραχώρησαν με μια αιφνιδιαστική τροπολογία επί άσχετου νομοσχεδίου. Εξοργίζοντας τους πάντες.

Είναι προεκλογική και κατευθυνόμενη η δίωξη που ασκήθηκε χθες;

Η απάντηση είναι η εξής: όσο προεκλογικές είναι οι διώξεις για τη Μάνδρα και το Μάτι, άλλο τόσο προεκλογική είναι και η δίωξη για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων. Όσο κατευθυνόμενη είναι η Δικαιοσύνη στη μία περίπτωση, άλλο τόσο είναι και στην άλλη. Δεν γίνεται να κρίνουμε τη Δικαιοσύνη ανάλογα με το αν οι αποφάσεις της μας εξυπηρετούν ή όχι.

Η Νέα Δημοκρατία βιάστηκε να πει ότι οι χθεσινές διώξεις ασκήθηκαν επειδή κατέρρευσε η σκευωρία της Novartis. Να δούμε τι θα πει όταν βγει το πόρισμα για τη Novaris. Και στα 250 εκατομμύρια θαλασσοδανείων αντιπαραθέτει τη Μ. Λοϊζου και τον Π. Κόκκαλη, επιβεβαιώνοντας την αρχή που λέει ότι όσο πιο χοντρό είναι το αδίκημα για το οποίο σε τσάκωσαν, τόσο πιο χοντροκομμένη πρέπει να είναι και η αντεπίθεση.

Η οποία αντεπίθεση έχει ως εξής: αφού το αδίκημα δεν είναι υπερασπίσιμο, δεν έγινε ποτέ. Άρα η δίωξη είναι κατευθυνόμενη. Άρα ο ΣΥΡΙΖΑ παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη. Άρα ζούμε σε καθεστώς Μαδούρο. Αυτό δεν είπε χθες στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα ο Κ. Μητσοτάκης;

Γι' αυτό ο κόσμος πρέπει να ξέρει: όσο περισσότερο Μαδούρο ακούει τόσο περισσότερο ζορίζονται κάποιοι με τη διερεύνηση των σκανδάλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL