Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
12.0°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.5°C16.0°C
0 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
7.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.8°C15.8°C
2 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C12.9°C
0 BF 100%
Με κινδυνολογία για τα capital controls απαντά η Ν.Δ. στο νόμο για την πρώτη κατοικία (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Με κινδυνολογία για τα capital controls απαντά η Ν.Δ. στο νόμο για την πρώτη κατοικία (Video)

«Ο οίκος Fitch πριν δύο μήνες είπε ότι θα χρειαστούν αυστηρότερα capital controls αν κάνει κάτι μονομερώς η κυβέρνηση για τα κόκκινα δάνεια» κινδυνολόγησε μέσω του διεθνούς οίκου, ο Θ. Ρουσόπουλος το πρωί στο Open και πρόσθεσε:«Όταν έχουμε αυτό τον κίνδυνο δηλαδή για αυστηρότερα capital controls, να γυρίσουμε πίσω, είναι κάτι που δεν μπορεί να αγνοήσει η κυβέρνηση».

Επιτέθηκε στην κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι «ξεκίνησε και ολοκλήρωσε τη θητεία της με αντιπαράθεση στους θεσμούς» κάτι που χαρακτήρισε «πολιτικό ελιγμό».

«Η μονομερή ενέργεια θα γίνει για καθαρά προεκλογικούς λόγους» που αν γίνει «θα μας κοστίσει» και το ερώτημα που τίθεται φυσικά είναι τι προτείνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Να μείνουν απροστάτευτα τα σπίτια των ανθρώπων;

Απέφυγε να πάρει θέση, ο κ. Ρουσόπουλος, αν η Ν.Δ. προτίθεται να ψηφίσει τον νόμο για την προστασία της πρώτης κατοικίας λέγοντας ότι είναι «παρελκυστική πολιτική και δεν περνά στη Ν.Δ.». Δηλαδή, η Ν.Δ. παρακαλάει προτείνει να μην λυθεί αυτό το σοβαρότατο πρόβλημα των κόκκινων δανείων;

Και φυσικά ούτε καν απάντησε για το τι θα κάνει η Ν.Δ. αν γίνει κυβέρνηση. «Η Ν.Δ. όταν θα γίνει κυβέρνηση είναι βέβαιο ότι θα κινηθεί με τρόπο… ο οποίος…"

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL