Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.2°C
3 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
17 °C
13.6°C19.4°C
2 BF 78%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.4°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.7°C24.8°C
6 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 82%
Ο Γ. Κύρτσος και ο Β. Όρμπαν
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Γ. Κύρτσος και ο Β. Όρμπαν

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή ο Γ. Κύρτσος υποστηρίζει τον Όρμπαν, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο δεν τον βρίσκει και τόσο χάλια. Τις Κυριακές ξεκουράζεται γιατί είναι και κοπιαστικό όλο αυτό.

"Εμείς καταψηφίσαμε τον Όρμπαν» είπε χθες, που ήταν Δευτέρα, ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. «Γιατί έχει ένα στοιχείο αυταρχισμού στην πολιτική του, όπως ο Τσίπρας, π.χ. η κρατική τηλεόραση, ο πόλεμος σε ιδιωτικά πανεπιστήμια, διαπλοκή και διαφθορά. Το τι θα κάνει τελικά το ΕΛΚ εξαρτάται και από τη στάση του Όρμπαν, ο οποίος είναι δημοφιλής στην Ουγγαρία γιατί είναι πολύ χαμηλά η ανεργία».

Ώστε έτσι. Η Ν.Δ. καταψήφισε τον Όρμπαν επειδή φέρνει λίγο του Τσίπρα. Τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και η ΕΡΤ είναι το πρόβλημα. Και ότι η Ν.Δ. δεν ανέχεται «διαπλοκή και διαφθορά». Για τις ακροδεξιές, λαϊκιστικές θέσεις του Όρμπαν, και κυρίως αυτές για το προσφυγικό, τουμπεκί ψιλοκομμένο. Άσχετα αν αυτός είναι ο λόγος που ο Όρμπαν είναι τόσο δημοφιλής στην Ουγγαρία.

Παραλλήλως, ο Γ. Κύρτσος έχει πάντα μια καλή κουβέντα για τον Σαλβίνι. Προφανώς η θητεία του ως εκπροσώπου Τύπου του Καρατζαφέρη κάποιες δεξιότητες του έχει αφήσει. Τι να κάνουμε, έρχονται και εκλογές, και τα ακροδεξιά ψηφαλάκια μας χρειάζονται...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL