Live τώρα    
12°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
9.6°C12.6°C
3 BF 77%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.5°C13.2°C
3 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.6°C12.6°C
2 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.3°C14.9°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.3°C
4 BF 82%
Κ. Ζαχαριάδης: Μου κάνει εντύπωση που δεν γνωρίζουν την “ολιγαρκή αφθονία” οι απόφοιτοι του Columbia (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ. Ζαχαριάδης: Μου κάνει εντύπωση που δεν γνωρίζουν την “ολιγαρκή αφθονία” οι απόφοιτοι του Columbia (Video)

“Η χώρα βρίσκεται σε μια διαρκή ανάκαμψη και αυτό περιγράφεται από την έξοδο από τα μνημόνια, την αύξηση των επενδύσεων, την πτώση ανεργίας κατά 10%. Η σύγκριση θα είναι συντριπτική και τον τελικό λόγο θα τον έχει ο ελληνικός λαός” τόνισε ο κ. Ζαχαριάδης. Οι πολίτες τον Οκτώβρη στις εκλογές θα συγκρίνουν πως παραλάβαμε τη χώρα και πως την παραδίνουμε.https://www.youtube.com/embed/HFW74h7Vtvg

“Ο κόσμος δεν μπορεί να συνεχίσει να καταναλώνει και να πολλαπλασιάζει το καταναλωτικό μοντέλο σε όλο τον κόσμο αν όλοι κατανάλωναν όπως οι ΗΠΑ δεν θα μας έφτανε μία γη αλλά θα θέλαμε τρεις” εξήγησε ο κ. Ζαχαριάδης τονίζοντας ότι “ο Αλ. Τσίπρας αναφερόταν στην αλλαγή του καταναλωτικού μοντέλου”.

Όπως ανέφερε είναι “μια συζητήση που έχει ανοίξει σε διεθνές επίπεδο. Εμείς λέμε ότι όλοι οι λαοί έχουν δικαίωμα στην κατανάλωση και πρόσβαση στα αγαθά, όλοι να έχουν την δυνατότητα για μια αξιοπρεπή διαβίωση. Μου κάνει εντύπωση που δεν γνωρίζουν τη φράση “ολιγαρκής αφθονία” οι απόφοιτοι του Columbia. Tα έλεγε αυτά η Αριστερά, το ΚΚ Ιταλίας, ο Μπερλινγκουέρ, η Ευρωπαϊκή Αριστερά αλλά μάλλον ήταν αγέννητος ο κ. Μητσοτάκης και ως αγέννητος δεν ήταν υποχρεωμένος να τα γνωρίζει. Αλλά εδώ δεν γνωρίζει άλλα κι άλλα...”

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL