Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ψηφίζεις Μητσοτάκη και βγαίνει Μαρινάκης;

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΗΣΤΟΥ - Πώς θα είναι η δημοκρατία και η ισονομία σε αυτή τη χώρα με τους χορηγούς του Κυριάκου να περιμένουν τα ανταλλάγματα της υποστήριξής τους;

ΠΟΣΟ επιχειρηματίας και πόσο «προστάτης» είναι τελικά ο κ. Μαρινάκης; Αγόρασε τον ΔΟΛ όχι φυσικά για να βγάλει κέρδη, αλλά για να σπρώξει στην εξουσία τον Κυριάκο, αφού ο όμιλος και όλα τα ΜΜΕ είναι σούπερ ζημιογόνα. Είναι ιδιοκτήτης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και του ομώνυμου ραδιοφωνικού σταθμού.

ΕΛΕΓΧΕΙ και άλλα ΜΜΕ και το μοναδικό δίκτυο διανομής Τύπου στην Ελλάδα, παρά την προκλητική σύγκρουση συμφερόντων που προκύπτει! Ελέγχει τον Ολυμπιακό, κουμαντάρει και χρησιμοποιεί για τα πολιτικά του σχέδια τους οργανωμένους οπαδούς του. Κατάφερε να κερδίσει με δικό του συνδυασμό έως και τον Δήμο Πειραιά, έχοντας την υποστήριξη και της Φώφης Γεννηματά, και επιπλέον να γίνει χορηγός των γραφείων της Ν.Δ.! Γιατί να κρυβόμαστε άλλωστε;

ΤΑ ΔΙΝΕΙ όλα, με κάθε τρόπο θεμιτό, μα κυρίως αθέμιτο, για τον στόχο. Πρόκειται ανοιχτά για μια πολιτική παρέμβαση και έναν συνεταιρισμό πολιτικό και οικονομικό. Η ναυτιλιακή εταιρεία που ίδρυσε ο πατέρας του Μιλτιάδης έγινε με τη βοήθεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Και ο φίλος Κώστας Μητσοτάκης, εκτός από εφοπλιστή, έκανε τον πατέρα και βουλευτή της Α'  Πειραιά.

ΤΑ ΜΕΣΑ που χρησιμοποιεί προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και εκθέτουν σοβαρά μέχρι στιγμής τόσο τη Δικαιοσύνη όσο και τις διωκτικές αρχές, καθώς ο επιχειρηματίας φέρεται εμπλεκόμενος σε εγκληματικές δραστηριότητες που αφορούν από εισαγωγή 2 τόνων ηρωίνης, ξυλοδαρμό διαιτητή έως και απαγωγή δημοσιογράφου!

ΜΑΛΙΣΤΑ, σε καταγεγραμμένη συνομιλία που αφορά την υπόθεση του πλοίου με την ηρωίνη, ο Β. Μαρινάκης μιλάει με τον δικηγόρο του κ. Σοφό, που σήμερα είναι αντιπρόεδρος του ΔΣΑ (!), με τον δεύτερο να του κλείνει ραντεβού με έναν εισαγγελέα!

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ του λόμπι των επιχειρηματιών που διαπλέκονται με την πολιτική και έχουν συμφέροντα που θεωρούν ότι θαεξυπηρετήσει ο Κυριάκος, εκτός του πρωταγωνιστή Μαρινάκη και του δηλωμένου Γ. Αλαφούζου, αποκαλύφθηκε προσφάτως και ο Όμιλος Λασκαρίδη (πλοία, καζίνο, ξενοδοχεία) που χρηματοδότησε μέσω off shore τόσο την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» όσο και την εμπορική επιχείρηση της κ. Μαρέβας Μητσοτάκη!

ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ θα απαιτήσουν αν τελικά ο κ. Μητσοτάκης γίνει πρωθυπουργός; Μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι, ψηφίζοντας Ν.Δ. και Κυριάκο, δεν ψηφίζει γενικό κουμανταδόρο μιας χώρας που θα επιστρέψει στην ανομία τον κ. Βαγγέλη;

 

dchristou52@gmail.com

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Τώρα αρχίζει η πολιτική

Δυστυχώς, ο Κ. Μητσοτάκης δεν βρήκε ούτε στη δευτερολογία του χρόνο να απαντήσει σε ερωτήματα που του τέθηκαν. Έτσι, δεν είπε κουβέντα για το αφορολόγητο - παρ’ όλο που προεκλογικά είχε καταθέσει τροπολογία για τη διατήρησή του.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο