Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
Εύγε κύριε Θεοδωρόπουλε...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εύγε κύριε Θεοδωρόπουλε...

Του Άγγελου Τσέκερη

Και να σας πω κάτι; Η διαφορά ηλικίας σας πειράζει. Γιατί όταν βλέπετε έναν χοντρό γέρο να απολαμβάνει δροσερές πιτσιρίκες σας πιάνει η ζήλεια και θυμάστε πόσο μίζερη είναι η ζωή σας. Αν δεν με πιστεύετε διαβάστε σήμερα τον Τάκη Θεοδωρόπουλο στην Καθημερινή. ΤΑ εξηγεί υπέροχα.

Εντάξει το ποινικό μέρος το αφήνει στην άκρη ο κ. Θεοδωρόπουλος, είναι κάτι δικονομικά, και κάτι δικογραφίες στη Μολδαβία, που να σας τα εξηγεί τώρα, δεν είστε και δικηγόροι, τα εξήγησε ο Αντύπας Καρίπογλου που είναι. Αλλά σε τελική ανάλυση τι διάολο θέλετε, είδε ένα πλάσμα που του άρεσε, να του ζήταγε ληξιαρχική πράξη γεννήσεως;

Να τα πουμε λοιπον άλλη μία. Πρώτον, αν η περίπτωση για την οποία μιλάμε ήταν καθηγητής σε σχολείο, θα τον έθεταν σε υποχρεωτική αργία μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση. Στην πολυκατοικία του θα συνέχιζαν να μην του μιλάνε ακόμα και αφού τελεσιδικούσε η υπόθεση. Αλλά επειδή ο εν λόγω είναι νεοδημοκράτης και φίλος του Κυριάκου, βάλθηκαν όλοι να μας εξηγήσουν πως δουλεύει συναισθηματικά το πράμα, λες και εμείς οι Συριζοαμαδούροι δεν έχουμε δει ποτέ μας Τένεσι Ουίλλιαμς.

Δεν πρόκειται λοιπόν για την Ρωμαϊκή Άνοιξη της κυρίας Στόουν. Πρόκειται για αυτούς που πάνε στην Ταιλάνδη, ή στη Μολδαβία, ή σε άλλες εξωτικές χώρες για να απολαύσουν τις ομορφιές της παιδικής – άντε και της εφηβικής για να μην γίνεστε σχολαστικοί – πορνείας. Δεν πρόκειται για την συνάντηση με ένα δροσερό πλάσμα που ο διάολος μέσα σου απαγορεύει να ρωτήσεις αν είναι ενήλικο (το μπερδεύετε με το American Beauty μάλλον) αλλά για έναν σιχαμένο που έρχεται και λέει «κύριε τάδε μου, έχουμε ένα εξαιρετικό κομμάτι για εσάς, προχθές ήρθε, είναι σχεδόν αχρησιμοποίητο..»

Και το πλάσμα αυτό, 15 χρονών είναι παγιδευμένο, δεν μπορεί να ξεφύγει γιατί αν ξεφύγει θα του σπάσουν τα γόνατα, αλλά και να ξεφύγει δεν έχει που να πάει, διότι κάποιοι βγάζουν λεφτά από αυτό. Και βγάζουν λεφτά από αυτό, διότι το πουλάνε κάθε μέρα σε 30 και 40 και 100 ευυπόληπτους κυρίους με ρομαντικές λιμπεραλιστικές απόψεις σαν αυτές που εκφράζει ο Θεοδωρόπουλος στην Καθημερινή. (Και μην κάνεις τον κόπο να πας στον εισαγγελέα, προσέχω πολύ καλά τι έχω γράψει..)

Τράφικινγκ ονομάζεται αυτό και σεξουαλική εκμετάλλευση. Τι σκατά δεν καταλαβαίνετε;

Αλλά το πιο εξοργιστικό σε αυτή την υπόθεση είναι άλλο. Ότι κάποιοι μουλάρωσαν επειδή η συγκεκριμένη ιστορία μπορεί να κάνει πολιτική ζημιά στον Κ. Μητσοτάκη (ειδικά την ώρα που ο πλαστικοποιημένος αρχηγός μάχεται για την καθολική εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου...). Και έχουν βαλθεί είτε να κουκουλώσουν πλήρως την ιστορία, που αλλιώς θα είχε προκαλέσει σεισμό, είτε να την υπερασπιστούν με τέτοιου είδους εμέσματα.

Τελικά χίλιες φορές καλύτερα να το βουλώνανε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL