Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σκόνη
18 °C
14.7°C19.3°C
2 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
12.0°C13.9°C
0 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.0°C16.6°C
4 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
17.7°C19.3°C
2 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ομίχλη
12 °C
11.9°C13.0°C
0 BF 100%
Χυδαιότητα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χυδαιότητα

"Να αναφερθώ πρώτα στον κ. Πολάκη" ήταν η αυθόρμητη απάντηση του Λ. Αυγενάκη στην ερώτηση του Σ. Κοτρώτσου (στην ΕΡΤ) για την πρωτόδικη καταδίκη του Ν. Γεωργιάδη για ασέλγεια σε ανήλικο επ' αμοιβή και κατ' εξακολούθηση.

Μίλησε ώρα πολλή, μέχρι που πέρασε στην υπεράσπιση του Άδ. Γεωργιάδη για τις επιθέσεις κατά εισαγγελέων και τελικά να απαντήσει: "Προσωπικά, επειδή τον ξέρω, δεν πιστεύω τίποτε από αυτά".

"Κατά την άποψή μου υπήρξε μια σκευωρία" συμπλήρωσε και εστιάζοντας στο ότι δεν έχει "καμία οργανική θέση στο κόμμα" επιτέθηκε στην κυβέρνηση ζητώντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, να μην γίνεται αναφορά στην υπόθεση μέχρι να τελεσιδικήσει!

Κρίμα που δεν συμμερίζονται την άποψή του τόσες ξένες εφημερίδες που έκαναν πρωτοσέλιδο τον καρδινάλιο Πελ, καταδικασθέντα επίσης σε πρώτο βαθμό...

Κανείς από τη Ν.Δ. δεν βγήκε να μιλήσει ανθρώπινα, κατ' αρχάς για τα θύματα - "Δεν θέλω να το πιστέψω", "Αηδιάζω μόνο που το σκέφτομαι", "Περιμένω το Εφετείο, ελπίζω να έχει γίνει κάποιο λάθος".

Αντίθετα, η τοποθέτηση Αυγενάκη ήρθε ως αποκορύφωμα μιας προσπάθειας δημιουργίας πολιτικής ασπίδας σε μια άκρως ειδεχθή υπόθεση. Και έτσι θυμίζει στάση πατρικίων, που αδιαφορούν για τις ανώνυμες φτωχές ζωές.

Κι αυτό συνιστά χυδαιότητα - ασχέτως αυτής καθεαυτής της υπόθεσης και της εκ των υστέρων ανακοίνωσης αναστολής της κομματικής ιδιότητας του Ν. Γεωργιάδη, χθες βράδυ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL