Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θ. Παπαχριστόπουλος: Έρχονται τεκτονικές εξελίξεις στα σκάνδαλα Novartis, ΚΕΕΛΠΝΟ, Ντυνάν (Video)

Την εκτίμηση ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν τον Οκτώβριο εξέφρασε ο πρώην βουλευτής Θανάσης Παπαχριστόπουλος για έναν σημαντικό λόγο.

«Οι εξελίξεις στα σκάνδαλα Νovartis, ΚΕΕΛΠΝΟ και Ντυνάν θα είναι ραγδαίες και τεκτονικές, τους επόμενους μήνες» όπως αποκάλυψε.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι όλο αυτό ακούγεται αλλά δεν γίνεται τίποτα, ο κ. Παπαχριστόπουλος απάντησε ότι τον ελληνικό λαό θα έπρεπε να τον προβληματίζει που από το Μάιο του 2005 χρειάστηκαν 14 χρόνια για να καλέσει η Ελληνική Δικαιοσύνη τον Παπαντωνίου.

Από τον Μάιο του 2005 που ο άνθρωπος ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος της Thales, είχε καταθέσει επισήμως στους εισαγγελείς της Νίκαιας της Γαλλίας, ο Μισέλ Ζοσεράν, "χρειάστηκαν 14 χρόνια για να πάει μια Εισαγγελέας να ενεργοποιήσει την υπόθεση και να βρεθεί προφυλακισμένος ο Παπαντωνίου, που εύχομαι να χρησιμοποιήσει το τεκμήριο αθωότητας του".

Κάποιοι στην προανακριτική πριν ενάμιση χρόνο μίλαγαν για "σκευωρίες" και ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής, αλλά όταν προφυλακίστηκε ο Παπαντωνίου "μούγκα", "γιατί δεν βγήκαν να στηρίξουν και πάλι;"

Κατ. Μπρ.

 

Ολόκληρη η συνέντευξη του Θανάση Παπαχριστόπουλου στο ΚΟΝΤΡΑ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Υπόκοσμος

Σε πρώτο επίπεδο, ο στρατός των ΜΜΕ που διαπλέκεται με την κυβέρνηση έκανε αυτό που όφειλε να κάνει. Εξαφάνισε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αποτροπή της κρίσης, όπως συστηματικά εξαφανίζει τον τελευταίο καιρό οτιδήποτε μπορεί να κάνει ζημιά στον Κ. Μητσοτάκη

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις