Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C26.3°C
2 BF 36%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C26.0°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C24.8°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C24.0°C
2 BF 38%
"Ξέφυγε" (ξανά) η Σοφία Βούλτεψη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Ξέφυγε" (ξανά) η Σοφία Βούλτεψη

Τα ανακάλυψε όλα η βουλευτής της Ν.Δ. Σοφία Βούλτεψη χθες στη Βουλή. Μίλησε για "βουλευτές δηλωσίες", υποστήριξε ότι στη Βόρεια Μακεδονία δεν άλλαξε το σύνταγμα και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με φυλλάδιό του έχει υποσχεθεί στους μουσουλμάνους της Θράκης να λύσει το θέμα του μουφτή.

"Εγώ δεν μιλάω στη Βουλή με τρόπο που συνάδει ‘τσακώνομαι για την μπουγάδα’. Μιλώ θεσμικά", της απάντησε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, κάνοντας λόγο για "κακοήθειες, δημαγωγίες και από συναδέλφους, οι οποίοι δεν κατανοούν τη θέση τους εδώ". "Όταν αναφερόμαστε σε εθνικά θέματα, ας είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Τα θέματα εξωτερικής πολιτικής και τα εθνικά θέματα τα ρυθμίζουν διεθνείς συμβάσεις, υπουργεία Εξωτερικών και οι αρμόδιοι παράγοντες, θεσμικοί και πολιτικοί. Θα παρακαλούσα να αποφεύγονται παραπολιτικά, σενάρια περί φυλλαδίων ή δεν ξέρω τι άλλο", της επισήμανε και η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη.

"Εγώ θα μιλάω και για τα εθνικά θέματα και για τη συνταγματική αναθεώρηση και για ό,τι θέλω, και δεν θα σας δίνω λογαριασμό", επέμεινε η Σ. Βούλτεψη. Έχει δίκιο. Άμα "το μαλλί είναι εντάξει", θα λέει ό,τι θέλει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL