Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.2°C14.8°C
3 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C13.9°C
2 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.9°C11.6°C
2 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
15 °C
13.6°C16.8°C
5 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
9.9°C10.7°C
3 BF 100%
ΣΤΑ ΨΙΛΑ / Βλάπτουν σοβαρά την υγεία μας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΤΑ ΨΙΛΑ / Βλάπτουν σοβαρά την υγεία μας

Ράγισαν οι οθόνες των τηλεοράσεων, των tablet και των ηλεκτρονικών υπολογιστών την περασμένη εβδομάδα από την ιερή οργή των οπαδών της αριστείας όταν ο Παύλος Πολάκης τόλμησε να σηκώσει το γάντι στις προκλήσεις μιας ομάδας εντεταλμένων που του την είχαν στημένη έξω από τον Ερυθρό Σταυρό λέγοντάς τους “όλοι σας και μόνος μου... Σας έχω”. Τι ήταν να το πει ο αναπληρωτής υπουργός και να το ξεστομίσει; Εσχίσθη το παραπέτασμα του ναού και δάκρυσαν τα εγχειρίδια του πολιτικά ορθού λόγου για το επίπεδο, το λεξιλόγιο και τη χυδαιότητα του αγροίκου, του απολίτιστου, τραμπούκου και καπνιστή Πολάκη.

Ήταν δε τέτοιος ο κουρνιαχτός που σηκώθηκε από την απρέπεια Πολάκη, που πέρασαν στα ψιλά και έμειναν στα αζήτητα τα "γαλλικά" της κυρίας Ασημακοπούλου που από τηλεοράσεως απειλούσε προχθές το βράδυ κάποιον συνομιλητή της πως θα τον “πάει αίμα μέχρι τέλους”. Και για όσους δεν το έπιασαν με τη μία, το επανέλαβε με περισσότερη αυτή τη φορά ένταση και με το βλέμμα καρφωμένο στον φακό. “Το άκουσες; Αίμα μέχρι τέλους”.

Ναι, πρόκειται για την κατά κάποιον τρόπο “γαλαζοαίματη” της Ν.Δ., που όταν το φθινόπωρο του 2017 της είχε ζητηθεί να σχολιάσει σε πάνελ του ΑΝΤ1 το τότε αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών, τοποθετήθηκε εξαιρετικά... “πολιτικά” για την ήττα του SPD, λέγοντας ότι “ο Σουλτς... τον ήπιε τελείως”.

Αλλά σιγά μη βρεθεί κανένα ΜΜΕ να πει βαριά κουβέντα για την βαφτιστήρα των Γλίξμπουργκ και προαλειφόμενη ευρωβουλευτίνα της Ν.Δ. Εξάλλου, δεν είπε δα και τίποτα βαρύ σε δημοσιογράφους για να την κρεμάσουμε στα μανταλάκια και να ζητήσουμε την καρατόμησή της.

Στο κάτω - κάτω της γραφής, η κυρία Ανν - Μισέλ δεν άναψε και κανένα τσιγάρο για να τη λιθοβολήσουμε στην πλατεία Συντάγματος. Γιατί με το τσιγάρο του Πολάκη υπάρχει θέμα τόσο μεγάλο και τόσο σοβαρό, που άντε τώρα να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με εκείνον τον μεγαλοδικηγόρο της παράταξης που φωτογραφιζόταν αγκαλιά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη το βράδυ της εκλογής του στην αρχηγία της Ν.Δ., έχει μόνιμο στασίδι σχολιαστή στο στούντιο του ΣΚΑΪ και παρεμπιπτόντως χθες έφαγε και 13 χρόνια φυλακή για συμμετοχή σε παραδικαστικό κύκλωμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL