Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
Η αρχηγός Φώφη σε ρόλο μαριονέτας...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η αρχηγός Φώφη σε ρόλο μαριονέτας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ που περνάει, η Φώφη Γεννηματά αποκαλύπτει την ανεπάρκειά της ως ηγέτη ενός κόμματος χωρίς ταυτότητα, αρχές και σεβασμό στην ιστορία του. Το πρόσφατο κατόρθωμά της, η παθιασμένη ακροδεξιά φρασεολογία με την οποία επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

«ΕΧΟΥΜΕ πόλεμο με τον Τσίπρα και την παρέα του" είπε, χαρακτηρίζοντάς τον «υποστηρικτή του Μαδούρο, τυχοδιώκτη νεοκομμουνιστή» και υποτακτικό των Αμερικανών! Τρομερή.

ΟΤΑΝ το ΚΙΝ.ΑΛΛ. αδειάζει από εταίρους και συνεργαζόμενους, που αρνούνται να ακολουθήσουν τις δεξιές αυταρχικές επιλογές της αρχηγού, ως μοναδικού οργάνου του σχήματος, και εσύ επιλέγεις να πηγαίνεις με ορμή και χυδαίες εκφράσεις όλο και πιο δεξιά, τι περιμένεις;

ΓΙΑΤΙ δεν σε τρομάζουν οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον συνεταιρισμό σε διαρκή φθίνουσα πορεία; Γιατί το πείραμα της νέας Κεντροαριστεράς απέτυχε παταγωδώς; «Ο νέος φορέας δεν καταφέρνει να ανταποκριθεί στην προσδοκία των 210.000 πολιτών που πήγαν στις κάλπες και το ΚΙΝ.ΑΛΛ. δεν μπόρεσε να αναγεννήσει την προοδευτική δημοκρατική παράταξη» δήλωσε πρόσφατα απογοητευμένος ο συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος, που είχε αναλάβει την οργανωτική συγκρότηση του πειράματος.

ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ απέτυχε διότι τα ρετάλια που είχαν απομείνει στις βουλευτικές θέσεις του μικρού ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιούν τη Φώφη ως μαριονέτα τους, με σκοπό να βοηθήσουν τη Ν.Δ. να επανέλθει στην εξουσία και να καταλάβουν συνεργαζόμενοι μαζί της υπουργικές θέσεις.

ΟΥΤΕ διάθεση να εργαστούν για μια σύγχρονη Κεντροαριστερά έχουν, ούτε σχέδιο και όραμα για την αναμόρφωση της χώρας. Και επειδή δεν είναι άπειροι και αφελείς, γνωρίζουν ότι αν καταφέρουν τελικά να πάρουν βουλευτικές έδρες, αυτές θα είναι και οι τελευταίες της καριέρας τους. Όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν θα προσχωρήσουν ευχαρίστως στη νέα Ακροδεξιά ως συνάδελφοι του Βορίδη και του Γεωργιάδη.

ΚΑΙ Η ΑΦΕΛΗΣ πολιτικά Φώφη Γεννηματά θα μείνει μόνη κι έρημη, έχοντας εκπληρώσει την αποστολή ορισμένου χρόνου που της ανέθεσαν ως βιτρίνα, λόγω του ονόματός της.

ΕΝΟΣ ονόματος που το πρόσβαλε και διέσυρε χωρίς τύψεις, με τυφλή ιδιοτέλεια και απύθμενο θράσος, προτάσσοντας τα οικογενειακά της συμφέροντα. Ο επί δυόμισι χρόνια και σε περίοδο χρεοκοπίας οδοντίατρος σύζυγός της, που εισέπραττε 2.500 ευρώ τον μήνα χωρίς να πατάει το πόδι του στο Ερρίκος Ντυνάν, εμφανίστηκε και δήλωσε με ανάλογο στόμφο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται μόνο το ΚΙΝ.ΑΛΛ.! Καληνύχτα και καλή τύχη...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL