Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.7°C15.4°C
2 BF 86%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.0°C13.3°C
4 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.0°C
3 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
18 °C
16.0°C18.8°C
5 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
9.9°C10.7°C
3 BF 100%
Επισημάνσεις του Άγγελου Τσέκερη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επισημάνσεις του Άγγελου Τσέκερη

Δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του στο Ποτάμι ο Γρηγόρης Ψαριανός

Τελικά, για να δώσουμε τη Μακεδονία, εκτός από τις συντάξεις έχουμε πάρει και τον κατώτατο και την έξοδο στις αγορές. Δεν είναι και άσχημα.

Μαζί πήραμε και τον Θεοδωράκη, που τον είχανε προσφορά με το πακέτο.

Εντάξει, ο Τσάρος είχε δώσει την Αλάσκα στους Αμερικάνους για 7,5 εκατομμύρια δολάρια.

Και χωρίς Θεοδωράκη.

Είναι απαράδεκτος να φέρεται έτσι ο Πολάκης σε δημοσιογράφους που ασκούν το λειτούργημά τους και πασχίζουν για την αντικειμενική ενημέρωση.

Είναι και αχάριστος, διότι τον καλύπτουν κιόλας. Πετάει τα λεφτά των φορολογουμένων για να φτιάξει Κέντρα Υγείας εκεί που δεν υπάρχουν και από τα κανάλια δεν έχει ακουστεί το παραμικρό.

Και σε καθαρά απροκατάληπτες και επαγγελματικές ερωτήσεις του τύπου “τι έχετε να πείτε, άθλιο καθεστώς διαφθοράς που εγκαταστήσατε στα νοσοκομεία και για τους αδικοχαμένους ασθενείς που πήρατε στο λαιμό σας;” εκνευρίζεται κι από πάνω.

Αλλά, όπως θα θυμάστε, και τον Βορίδη έτσι τον πηγαίνανε.

Αλλά έτσι είναι οι συριζαίοι, δεν αντέχουν τον διάλογο. Γι' αυτό κρύφτηκε ο Τσίπρας όταν του έλεγε ο Κυριάκος να κουβεντιάσουν δημόσια για τις Πρέσπες.

Έκανε όργιο συνδιαλλαγής ο Θεοδωράκης, με συναντήσεις και βαλίτσες, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτά γιατί δεν είμαι πολιτικά αλήτης, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Σωστά. Αν ήτανε πολιτικά αλήτης, θα παρέθετε και στοιχεία για να το αποδείξει.

Θα μπορούσε να τον ρωτήσει ο ΣΚΑΪ γιατί στο συνέδριο του Ποταμιού δεν τοποθετήθηκε εναντίον των Πρεσπών, αλλά είναι σοβαρό μέσον και δεν ρίχνει το επίπεδο.

Εφτά μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για δημόσια υποκίνηση σε ρατσιστικό μίσος και κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος έφαγε ο Σεβασμιότατος Καλαβρύτων Αμβρόσιος. Μάλλον υπάρχει Θεός.

Ή μπαίνουμε στον Διαφωτισμό με 197 χρόνια καθυστέρηση.

Πρώτον συμφωνούμε με την αύξηση του κατώτατου μισθού, δεύτερον έπρεπε να την έχετε κάνει πριν δύο χρόνια και τρίτον θα τινάξει όλες τις επιχειρήσεις στον αέρα, δήλωσε η Νέα Δημοκρατία μόλις ανακοινώθηκε η εφαρμογή του μέτρου.

Ενώ η ΓΣΣΕ είπε ότι η αύξηση έπρεπε να είναι διπλάσια και κάλεσε τους εργαζόμενους να κάνουν κοπάνα από τη δουλειά καπάκι μετά το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

Άντε να τελειώσουν τα Μνημόνια να χαλαρώσει λίγο και τους ρυθμούς της η ΓΣΕΕ, γιατί οχτώ χρόνια ασυμβίβαστου ταξικού αγώνα θα πρέπει να την έχουν διαλύσει.

Ειδικά όταν τα πρωινά δουλεύουν κιόλας οι άνθρωποι.

Καλά εσείς δεν πιστεύετε ότι ο Τσίπρας ήταν διακοπές στις Μαλδίβες, όπου ξέσπασε στρατιωτικό πραξικόπημα και τον διέσωσε η θαλαμηγός του Εμίρη του Κατάρ, με μια μονάδα ΟΥΚ και πλοία του ΝΑΤΟ;

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δηλαδή γιατί το πίστεψε;

Η αλήθεια είναι ότι, ένα βράδυ στη Λούτσα, είχαμε δει τον Τσίπρα να κρέμεται από ένα ελικόπτερο που οδηγούσε ο Σκουρλέτης και να πυροβολεί εναντίον ενός ταχύπλοου με Ταλιμπάν που τους καταδίωκε, αλλά δεν φανταστήκαμε ότι παίζει κάτι περίεργο.

Δημοκρατία στη Βενεζουέλα. Να φύγει ο αποτρόπαιος Μαδούρο, που καταπιέζει και βασανίζει το πετρέλαιο της χώρας του.

Βέβαια, είναι κάπως περίεργο να αναγνωρίζεις κάποιον που έχει αυτοανακηρυχθεί Πρόεδρος, αλλά αφού δεν πειράζει την Εύα Καϊλή, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αυτό που προέχει είναι να αποσταθεροποιήσουμε τον Μαδούρο ώστε να αναγκαστεί να παραδώσει την έδρα του ο Παπαχριστόπουλος.

Δεν έχουμε καταλάβει τι θα καταλάβουν ακριβώς που την έδρα θα την πάρει ο Τέρενς Κουίκ, αλλά δεν πειράζει. Σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL