Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.2°C20.4°C
4 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
16 °C
13.6°C17.8°C
1 BF 82%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.0°C19.4°C
3 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
25 °C
22.2°C24.8°C
6 BF 38%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.9°C17.4°C
2 BF 100%
Στα ψιλά / Πίστευε (τον Άδωνι) και μη ερεύνα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στα ψιλά / Πίστευε (τον Άδωνι) και μη ερεύνα

Δεν χρειάζεται να διαβάζεις εφημερίδες, δεν έχεις ανάγκη από τηλεοράσεις και δελτία ειδήσεων, μην κάνεις καν τον κόπο να σερφάρεις στο Διαδίκτυο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθείς τον Άδωνι Γεωργιάδη και είσαι καλυμμένος.

Ακολουθείς τον αντιπρόεδρο της Νεάς Δημοκρατίας και έχεις σφαιρική, κατασταλαγμένη και έγκυρη ενημέρωση για ό,τι ψέμα, για ό,τι πιο fake, για όποιον δράκο και όποια μαϊμού κυκλοφορούν καθημερινά στην αγορά της παραπληροφόρησης. Ακολουθείς τον Άδωνι Γεωργιάδη στο Twitter και είσαι μέσα. Αρκεί να μην πολυψάχνεις βέβαια αυτά που ως μετρ των πωλήσεων και των τηλεπωλήσεων σου πασάρει και σου σερβίρει.

Πίστευε και μη ερεύνα. Ειδικά με τις έρευνες που ο κύριος αντιπρόεδρος σου παρουσιάζει ως είδηση - βόμβα, καλό είναι να είσαι λίγο πιο προσεκτικός και να μην καταπίνεις αμάσητη τη δήθεν αυτοδυναμία της Ν.Δ. που καταγράφει έρευνα του Ευρωκοινοβουλίου, καθώς η συγκεκριμένη “έρευνα” και ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκε ήταν ο ορισμός του “πίστευε και μη ερεύνα”. Πήραν κάποιοι στο Στρασβούργο δυο - τρεις παλιότερες δημοσκοπήσεις του ΣΚΑΪ και του "Πρώτου Θέματος", τις πρόσθεσαν, τις διαίρεσαν, έβγαλαν έναν μέσο όρο και ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να πανηγυρίσει την αυτοδυναμία της Ν.Δ.

Και εκεί πάνω στα επινίκια και στις σαμπάνιες, να σου και το δεύτερο δώρο του αντιπροέδρου της Ν.Δ. σε όσους έχουν επιλέξει τον Άδωνι Γεωργιάδη για την ενημέρωσή τους. Διακοπές στις Μαλδίβες έκανε λέει ο Τσίπρας και επειδή απειλήθηκε από κάποιο τροπικό πραξικόπημα, πήγαν τα ΟΥΚ στην άλλη άκρη του κόσμου για να τον σώσουν. Κι αν δεν πιστεύετε τον αντιπρόεδρο, ρωτήστε κι ένα σάιτ που το αντέγραψε από το Μακελειό, που το άκουσε που το έλεγε ο Τράγκας, που του το είπε ένας μπατζανάκης του που είναι καπετάνιος σε ένα βαπόρι που έπλεε στα ανοιχτά των Μαλδίβων και είδε με τα μάτια του τους οϋκάδες να σώζουν τον Τσίπρα που τον κυνηγούσαν κάτι αγριάνθρωποι με μαχαίρια να τον σκοτώσουν.

Κι όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά, τζάμπα στο κινητό και στον υπολογιστή σας με ένα μόνο κλικ στο Twitter του πλέον αξιόπιστου Έλληνα πολιτικού, που ο λόγος του είναι συμβόλαιο, οι ειδήσεις που πουλάει καρατσεκαρισμένες και πάνω απ’ όλα μάχεται τον λαϊκισμό και το ψέμα των συριζομαδούρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL