Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.6°C16.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.1°C14.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
8.0°C14.4°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
5 °C
4.9°C11.8°C
0 BF 100%
Μέτωπο απέναντι στην Ακροδεξιά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μέτωπο απέναντι στην Ακροδεξιά

Η εσωτερική διαμάχη στη Ν.Δ., ανάμεσα σε αυτούς που δεν έχουν καμία αναστολή να... φαρμακώσουν τη δημοκρατία και εκείνους που συναισθάνονται ότι το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή δεν μπορεί να ανοίξει τον δρόμο στους διαχρονικούς αρνητές και βιαστές της δημοκρατίας, έχει ενδιαφέρον. Για την ίδια τη δημοκρατία.

Μετά το χειροκρότημα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην κατηγορηματική άρνηση του Ν. Δένδια να συνταχθεί με τους απογόνους αυτών που "παρέδωσαν τη Μακεδονία στους Βούλγαρους" και "φέρουν τον αγκυλωτό σταυρό", μετά την αντίστοιχη δήλωση Κοντονή, ήρθε ο Ν. Ξυδάκης να εκφράσει την ελπίδα η δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. να εκπροσωπεί ένα μεγάλο μέρος των βουλευτών τής αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αποκρούοντας, μάλιστα, άμεσα την πρό(σ)κληση Μιχαλολιάκου για παραιτήσεις βουλευτών, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε "όσους έχουν αίσθηση καθήκοντος" να σκεφτούν την κούρσα στην οποία επιδίδονται οι ακραίοι. Ποτέ δεν είναι αργά για ένα δημοκρατικό μέτωπο απέναντι στην Ακροδεξιά...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL