Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.6°C25.8°C
3 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.8°C24.9°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C22.1°C
3 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
19.8°C21.6°C
5 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.0°C
2 BF 38%
ΣΤΑ ΨΙΛΑ / Κάψτε το σενάριο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΤΑ ΨΙΛΑ / Κάψτε το σενάριο

Την αρχή έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης βγαίνοντας στα κανάλια για να μας πει πως ο ΣΥΡΙΖΑ κουβάλησε στο Σύνταγμα τους αντιεξουσιαστές φίλους του από τα Εξάρχεια για να προβοκάρουν το αγνό και άδολο συλλαλητήριο των ελληνόψυχων μακεδονομάχων. Μετά τα τρολ της Ακροδεξιάς, ανακάλυψαν κάτι “Αφρικανούς κουκουλοφόρους” που με εντολές της κυβέρνησης δέρνονταν με τα ΜΑΤ πάνω από τον Άγνωστο Στρατιώτη για να αμαυρώσουν την ειρηνική διαδήλωση κάτι εκατομμυρίων απογόνων του Παύλου Μελά.

Βάλε και κάτι αναρχικούς προβοκάτορες που, σύμφωνα με τους πολεμικούς ανταποκριτές του ΣΚΑΪ, έφτασαν ανενόχλητοι από τις αστυνομικές αρχές ώς την πλατεία Συντάγματος και το έχεις έτοιμο το σενάριο. Ούτε φασίστες, ούτε ακροδεξιοί, ούτε χρυσαυγίτες, ούτε τάγματα εφόδου, ούτε Λαγός. Μόνο αναρχικοί και αντιεξουσιαστές υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης ήταν αυτοί που πήγαν να μπουκάρουν στη Βουλή σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, που στα δύσκολα βγαίνει μπροστά και αναλαμβάνει να χαράξει την επικοινωνιακή και πολιτική γραμμή του κόμματος.

Σενάριο για θρίλερ και ταινία τρόμου, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μη βρίσκει λέξη για την επιχείρηση κατάληψης του Κοινοβουλίου από ακροδεξιούς, αλλά, αντιθέτως, να απειλεί με διώξεις τους αστυνομικούς και την πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. που απέτρεψαν το σχέδιο εισβολής των ταγμάτων εφόδου στη Βουλή.

Δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν καταδίκασαν, όπως γράψαμε και χθες στην "Αυγή". Δεν είδαν και δεν άκουσαν τη διοργανώτρια του συλλαλητηρίου Γ. Μπιτάκου με την ντουντούκα στον Άγνωστο Στρατιώτη να καλεί τους διαδηλωτές να μπουν στη Βουλή γιατί “τους ανήκει”.

Δεν πήραν, βλέπεις, χαμπάρι εκεί στη Ν.Δ. ποια ήταν αυτή που έδωσε το έναυσμα και το σύνθημα για την επιχείρηση εισβολής, σε μια προσπάθεια να αποκόψουν τους οργανωτές του συλλαλητηρίου από τη δράση των ακροδεξιών ταγμάτων εφόδου. “Να περάσουμε μέσα στο σπίτι μας που είναι το ελληνικό Κοινοβούλιο” καλούσε τους διαδηλωτές η Γεωργία Μπιτάκου δίνοντας το σύνθημα για την επίθεση και φωνάζοντας με την ντουντούκα πως “εμείς θα ανοίξουμε την πόρτα και στους υπόλοιπους Έλληνες”.Το τι ακολούθησε το είδαμε όλοι.

Όλοι; Μάλλον όχι όλοι, καθώς εκεί στη Νέα Δημοκρατία εξακολουθούν να παίζουν το δικό τους σενάριο. Ένα σενάριο που αν δεν πάρουν απόφαση να το κάψουν, θα έρθει η ώρα που θα τους κάψει αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL