Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.3°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.0°C18.0°C
1 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.0°C13.8°C
3 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
14.8°C16.6°C
2 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C13.4°C
0 BF 82%
Κ. Ζαχαριάδης: Καλοδεχούμενη η πρόταση μομφής της Ν.Δ. (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ. Ζαχαριάδης: Καλοδεχούμενη η πρόταση μομφής της Ν.Δ. (Video)

προσθέτοντας ότι με τη διαδικασία της πρότασης μομφής θα έρθει ο πρωθυπουργός στη Βουλή, να συζητήσουν αφού δεν δέχθηκε ο Κυρ. Μητσοτάκης την πρόταση για debate σε οποιοδήποτε κανάλι, θα καθυστερήσει για 3 μέρες η ψήφιση της Συμφωνίας και θα ξανασυμβεί αυτή η διαδικασία πάλι μετά από 6 μήνες που θα έχει δικαίωμα η Ν.Δ. 

«Τα πολιτικά αδιέξοδα και ο πολιτικός εκνευρισμός που υπάρχει στο επίπεδο της μειοψηφίας στην Βουλή προσπαθούν να τα αιτιολογήσουν μέσα από τέτοιου είδους αναφορές» απάντησε ο κ. Ζαχαριάδης στο αίτημα της Ν.Δ. για κατάθεση του αναθεωρηθέντος Σύνταγματος των Σκοπίων.

«Είναι σαφές ποιες μεταρρυθμίσεις έκαναν οι γείτονες και ότι είναι τα συμφωνηθέντα και καλύπτουν την ελληνική πλευρά» τόνισε.

«Επιβάλλεται η ελληνική πλευρά να γνωρίζει και να κυρώσει τελευταία αλλά τώρα που έρχεται η ώρα της κύρωσης ανακαλύπτει ένα τεχνικό και διαδικαστικό ζήτημα, άνευ πολιτικής ουσίας» τόνισε ο κ. Ζαχαριάδης συμπληρώνοντας ότι «η αντιπολίτευση και σε μας και στους γείτονες εφευρίσκει ζητήματα άνευ περιεχομένου και ουσίας για να ναρκοθετήσει τη διαδικασία της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Τέλος ο κ. Ζαχαριάδης επισήμανε ότι μια διαφωνία δεκαετιών με τους γείτονες κλείνει με θετικό τρόπο για τη χώρα μας, τα Βαλκάνια και την ευρωπαϊκή τους προοπτική.

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL