Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ναζιστικά φαίνεται να χαιρετά ο Μιχαλολιάκος στο Σύνταγμα

Ανατριχιαστική η φωτογραφία του Μιχαλολιάκου να χαιρετά ναζιστικά στο Σύνταγμα - Συγκλονισμένος ολόκληρος ο δημοκρατικός κόσμος

Ο αρχηγός της νεοναζιστικής οργάνωσης, όπως θα δείτε στη φωτογραφία, φαίνεται με τεντωμένο το χέρι του και με ανοιχτή παλάμη να χαιρετά κατηγορούμενους βουλευτές της Χ.Α αλλά και μέλη της που βρίσκονταν γύρω του. Όλα αυτά κάτω από τα χειροκροτήματα των παρευρισκόμενων, μεταξύ των οποίων κουκουλοφόρων και ροπαλοφόρων. Βουλευτές και μέλη της κατηγορούμενης ως εγκληματικής ομάδας Χρυσής Αυγής, είχαν στηθεί μπροστά από τη Βουλή, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας, έξω από τη Μεγάλη Βρετάνια.

Λίγο αργότερα, ακραία στοιχεία μαζί με μέλη της Χρυσής Αυγής παρουσία και του Γιάννη Λαγού πρωτοστάτησαν στα επεισόδια στα σκαλιά του κτιρίου της Βουλής. Εξοπλισμένοι με ρόπαλα και πέτρες επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα.

Η φωτογραφία προκαλεί αντιδράσεις σε όλον τον δημοκρατικό κόσμο ενώ αποκαλύπτει ξεκάθαρα το φασιστικό πρόσωπο που προσέδωσαν στο συλλαλητήριο χρυσαυγίτες καθώς και άλλα μέλη ακραίων ομάδων που φώναζαν συνθήματα υπέρ του Κατσίφα.

Πηγή: Documento

Δείτε όλα τα σχόλια