Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.1°C18.0°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.8°C14.6°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
11.0°C15.5°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.9°C17.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.4°C
1 BF 76%
Μάρκος Μπόλαρης: Η σιωπή λογίζεται συνενοχή
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μάρκος Μπόλαρης: Η σιωπή λογίζεται συνενοχή

Ο κ. Μπόλαρης υπενθυμίζει ότι «απέναντι στην ανομία και τις κακουργηματικές δράσεις υπάρχει η θεσμική ευθύνη της Δικαιοσύνης αυτεπαγγέλτως» και υπογραμμίζει ότι «απέναντι στις απειλές, τις στοχοποιήσεις και τους εκβιασμούς που ακυρώνουν το δημοκρατικό πολίτευμα υπάρχει η θεσμική ευθύνη πολιτικών αρχηγών, βουλευτών, κομμάτων για απερίφραστη καταδίκη των αθλιοτήτων σε βάρος της Δημοκρατίας».

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση του υφυπουργού Εξωτερικών στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Είναι σαφές ότι πολλοί, λόγω πολιτικών ελλειμμάτων, κομματικών αδιεξόδων και αγωνίας προσωπικής, επέλεξαν λογικές και πρακτικές εμφυλιοπολεμικού κλίματος και υποθάλπουν πράξεις ποινικής απαξίας κακουργηματικού χαρακτήρα, όπως η υποκίνηση και ο συντονισμός αποστολής δεκάδων απειλητικών μηνυμάτων σε βάρος της ζωής μας και το χειρότερο σε βάρος της ζωής των παιδιών και της οικογένειάς μας. Όπως και η ανάρτηση αφισών με φωτογραφίες βουλευτών για τη στοχοποίηση, προκειμένου να εκβιαστούν ώστε να μην ασκήσουν τις κοινοβουλευτικές τους υποχρεώσεις κατά ελεύθερη βούληση και δημοκρατικά.

Απέναντι στην ανομία και τις κακουργηματικές δράσεις υπάρχει η θεσμική ευθύνη της Δικαιοσύνης αυτεπαγγέλτως.

Απέναντι στις απειλές, τις στοχοποιήσεις και τους εκβιασμούς που ακυρώνουν το δημοκρατικό πολίτευμα, υπάρχει η θεσμική ευθύνη πολιτικών αρχηγών, βουλευτών, κομμάτων για απερίφραστη καταδίκη των αθλιοτήτων σε βάρος της Δημοκρατίας. Η σιωπή λογίζεται συνενοχή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL