Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.7°C22.9°C
4 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C21.2°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
17.0°C19.8°C
1 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.4°C
3 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.9°C19.9°C
5 BF 37%
Τι 'πες τώρα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι 'πες τώρα

Τόλμησε η Μέρκελ να πει καλά λόγια για τον Αλ. Τσίπρα, και μάλιστα να τον συγχαρεί για τη συμφωνία των Πρεσπών, χωρίς να πάρει καν την άδεια των καναλαρχών και των έγκριτων διαμορφωτών της κοινής γνώμης;

Παρέμβαση” στα εσωτερικά της χώρας φώναζαν αυτοί που έπιναν νερό στο όνομά της, “μπανανία” η χώρα όπως τα Σκόπια είπαν στον ΑΝΤ1.

Δεν έχει επαρκή ενημέρωση” λένε στον ΣΚΑΪ, “κατά τη διάρκεια της πτήσης ενημερώνεται”. Ευτυχώς που δεν την είπαν και αγράμματη.

Τους “μερκελοφρουρούς” ευφάνταστα αντέταξε ο κ. Αμυράς του “Ελεύθερου Τύπου”, στους “μερκελιστές”, ξεχνώντας πόσο Ευρώπη έμενε κάποτε.

Γίνεται “αλισβερίσι” είπε ο κ. Σκανδαλίδης. Το ΚΙΝ.ΑΛΛ. ποντάροντας στη μνήμη χρυσόψαρου και απελευθερωμένο πλέον χάρη στον ΣΥΡΙΖΑ από τα Μνημόνια, μπορεί να λέει ό,τι θέλει.

Τουλάχιστον παραδέχτηκε ο βουλευτής του ότι πλέον είναι μικρό κόμμα, που θα αναγκαστεί στις επικείμενες εκλογές να αντιμετωπίσει την πόλωση ανάμεσα στα μεγάλα κόμματα.

Άγριο μπούλινγκ υπέστησαν όλοι οι βουλευτές που διαφωνούσαν με τη Ν.Δ. από τους φίλους δημοσιογράφους της, ακόμα και σε αγαπημένους συναδέλφους τους, όπως στον κ. Τσιόρδα. “Θα λες ό,τι πρέπει, όχι ό,τι θέλεις” του είπε ο Δ. Οικονόμου.

Αλαβάνος, Βαρουφάκης και Βαλαβάνη κέρδισαν επάξια μια καρέκλα στον ΣΚΑΪ για να εκφράσουν ελεύθερα το μένος τους κατά Τσίπρα. “Ο Τσίπρας έχει Γερμανίδα baby sitter” είπε ο Αλέκος για να μην αργήσουν να τον ξανακαλέσουν στο κανάλι.

Πολύ πετυχημένο εκείνο το περί “ανάρμοστου εταίρου” του κ. Δανέλλη. Εύσχημο, διακριτικό και αρμόζον εκείνης της Παρασκευής που οι ΑΝ.ΕΛΛ. έκαναν τα μεν δε... και τούμπαλιν.

Ανεξάρτητα από τη θέση του κόμματός του, όταν έρθει η ώρα θα πρέπει να ψηφίσει” λέει στον κ. Θεοχαρόπουλο σύσσωμο το ΚΙΝ.ΑΛΛ., που αρέσκεται να δηλώνει αριστερό και καταγγέλλει τους Ευρωπαίους σοσιαλιστές που συμφωνούν με τη συμφωνία των Πρεσπών και τους εκθέτουν.

Η κάμερα του ΣΚΑΪ και πέντε άτομα” είναι η μόδα για τις διαδηλώσεις που φοριέται σταθερά τα τελευταία τριάμισι χρόνια από αγανακτούντες πάσης φύσεως. “Συμβολικά” πάντα.

Άλλως πώς;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL