Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C25.2°C
3 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.4°C20.5°C
4 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C22.0°C
4 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C21.9°C
5 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
21.9°C22.9°C
3 BF 26%
Επισημάνσεις του Αγγελου Τσέκερη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επισημάνσεις του Αγγελου Τσέκερη

Συριζαίοι κατσαπλιάδες οργανώνουν εκλογική νοθεία ενώ στη χώρα επικρατεί ανομία. Αριστερά ο Πολάκης ασκεί πιέσεις στη Δικαιοσύνη

Το σχέδιο το αποκάλυψε ο Κ. Μητσοτάκης. Σε κάτι μουσαμάδες, λέει, στον σταθμό του μετρό που πήγε ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη, ήταν γραμμένο το λογότυπο μιας εταιρείας πληροφορικής, η οποία έκανε τις εκλογές στη Βενεζουέλα.

Άρα είναι προφανές πού πάει το πράμα. Μην το πολυκουράζουμε με λεπτομέρειες.

Όχι τίποτε άλλο, έχει γκώσει και ο κόσμος από τον σανό.

Κρίμα όμως. Τόσο σατανικό σχέδιο και καρφωθήκαμε.

Έπρεπε να γράψουμε στους μουσαμάδες “Τιμιότης, Μπέσα, Αξιοπιστία” για να μην υποψιαστεί κανείς τίποτα.

Δεν έχουν δίκιο πάντως. Η Στάλιν εντ Μάδουρ είναι εταιρεία διεθνούς κύρους και αξιοπιστίας.

Επίσης δεν είναι σαφές τι ακριβώς νόθευσε στις εκλογές της Βενεζουέλας. Αφού η αντιπολίτευση δεν συμμετείχε ούτως ή άλλως.

Το μοντέλο με το οποίο δουλεύει η εταιρεία είναι το εξής: Συγκεντρώνει τα αποτελέσματα από όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας και τις εκλογές τις κερδίζει με 80% όποιος έχει το πιο βλοσυρό μουστάκι.

Στη Βενεζουέλα μάλιστα έγινε ένα λάθος στο λογισμικό και αρχικά ανακήρυξαν νικητή τον Γαβρόγλου.

Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται μια προσεκτική προσαρμογή στα ελληνικά δεδομένα. Δεν έχει νόημα να κάνουμε νοθεία για να βγει με 80% ο Μεϊμαράκης.

Τότε είναι που θα βγει ο Μητσοτάκης στα κεραμίδια.

Πάντως, παιδιά, δεν γίνεται δουλειά έτσι. Το σχέδιο για πραξικόπημα το κάρφωσε ο Κυρίτσης στο Twitter, το σχέδιο για νοθεία καρφώθηκε από τους μουσαμάδες, στο τέλος θα αναγκαστούμε να κάνουμε εκλογές κανονικές.

Τις οποίες θα κερδίσουμε βέβαια, αλλά έτσι δεν έχει πλάκα.

Ένα δίκιο πάντως το έχει και ο Αυγενάκης. Πού ακούστηκε να πάρει η κυβέρνηση ψήφο εμπιστοσύνης με 151 από τη Βουλή; Ούτε στη Ζιμπάμπουε δεν γίνονται αυτά.

Στις σοβαρές συνταγματικές δημοκρατίες δεν αρκεί να έχει 151 η κυβέρνηση. Πρέπει να αρέσουν και στον Αυγενάκη. Διαβάστε λίγο σύνταγμα να ξεστραβωθείτε.

Κατά μία άλλη ερμηνεία του συντάγματος, θα πρέπει να αρέσουν και στον Κικίλια.

Αλλιώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποχρεούται να ανατρέψει την κυβέρνηση και να διορίσει πρωθυπουργό τον κηπουρό του, ώστε να αποφύγουμε τυχόν θεσμικές εκτροπές.

Τα προέβλεπε αυτά το σύνταγμα του 1972, αλλά ήρθε μετά η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς και τα κατέστρεψε όλα.

Σε άλλα νέα, ο Άδωνις Γεωργιάδης ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο Novartis, γιατί ο προσταστευόμενος μάρτυρας “Μαρίκα Μετοντέφη” είχε περάσει την οικοσκευή από το τελωνείο πριν σηκώσει τη σημαία ο επόπτης.

Και εξ αυτού απειλεί με μηνύσεις την εισαγγελέα Διαφθοράς και όλους τους υπόλοιπους να μας στείλει στα ξερονήσια για εσχάτη προδοσία.

Τα είπε μάλιστα και στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση προκειμένου να συμπεριληφθούν στις αναθεωρητέες διατάξεις.

Στην επόμενη συνεδρίαση θα πάει να πουλήσει και νανογιλέκα.

Δέκα λεπτά κράτησε η συνάντηση του Κυριάκου με τη Μέρκελ. Της είπε ότι πούλησε τις συντάξεις για το μακεδονικό και την πέταξε έξω από την κατοικία του Γερμανού πρέσβη.

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν ήταν σαφές αν θα γίνει τελικά η συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου ή αν ο υπουργός Άμυνας θα αναχωρούσε για να καταλάβει τα Σκόπια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL