Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.4°C28.0°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
21.9°C28.1°C
2 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
20.0°C21.0°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
26 °C
22.7°C27.8°C
5 BF 29%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
25 °C
24.9°C24.9°C
1 BF 39%
Τι είπες τώρα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι είπες τώρα

Χαμός στους δρόμους, κίνηση στην αγορά, μουσικές, κάλαντα, χαμόγελα και ό,τι αρμόζει τέλος πάντων σε αυτές τις εορταστικές μέρες... με ανάπτυξη.

Θετικά αποτιμούν οι έμποροι την κίνηση στην αγορά λέει το ρεπορτάζ. Κάποιοι όμως διαστρέφουν ακόμα και τις live μεταδόσεις τους.

Πήγε το κανάλι του Σκρουτζ μια βόλτα με το που ανοίγουν τα μαγαζιά, μήπως και δεν έχουν ξυπνήσει ακόμη οι άνθρωποι, να τραβήξει άδεια πλάνα για καβάτζα.

- «Δεν έχει πολύ κόσμο» αποτίμησαν από το στούντιο.

- «Ε, έχει κάποιο» λέει ο ρεπόρτερ... - «Ναι αλλά δεν κρατούν σακούλες». Για κακή τους τύχη, άνθρωποι με ψώνια και δώρα στα χέρια τους προσπερνούν αδιάφορα. Το άδοξο τέλος ακόμα μίας περίπτωσης fake news θα μπορούσε να γράφει το λιντάκι.

Ξέρουμε τι ζητάει κάθε χρόνο από τον Αϊ-Βασίλη, ο Κυριάκος, όμως εκείνος αρνείται. Έχει ένα κοινωνικό προφίλ τόσα χρόνια ο Άγιος. Να το χάσει για τον «άριστο» πάει πολύ.

Άδικο για την κυρία Πατούλη να μένει στη χρυσή γωνιά της. Πέσανε να τη φάνε στη Ν.Δ. Από τα ροζ τούλια, τη βλέπω με αμπέχωνα και ντουντούκες: «Αυτό, αυτό, αυτό είναι σωστό, το Μαρούσι μας να κάνουμε χρυσό» και στις εκλογές ΣΥΡΙΖΑ.

«Να εδώ, δείτε τους φόρους του ΣΥΡΙΖΑ» φώναζε η κ. Κεραμέως παραμονή των Χριστουγέννων στον ΑΝΤ1. Φόροι, φόροι συμπλήρωνε και η κ. Ζαχαράκη στον ΣΚΑΪ. Η Ν.Δ. σας εύχεται χρόνια πολλά με τον μόνο τρόπο που ξέρει, «μαυρίζοντάς τα».

Με μια φωτογραφία οικογενειακή μπροστά σε μια χριστουγεννιάτικη μπάλα, ο φτωχούλης του Θεού Κυριάκος ευχήθηκε «χρόνια πολλά» με την οικογένειά του. Φιλελέ αντισυμβατικότητα πληρωμένη ακριβά.

Στη ζητιανιά βγήκε ο Άδωνις στο Twitter: “Κάντε πρωθυπουργό τον Κυριάκο”, εμένα υπουργό και αγοράστε τα βιβλία μου.

Για την έκρηξη στο Κολωνάκι ο κ. Κυρανάκης στόχευσε τη Νομική Σχολή που είναι δίπλα και το άσυλο. Τι και αν η σχολή ήταν κλειστή. Πάνω απ’ όλα το σενάριο..., ας είναι και καμένο.

Καλά κάνουμε και δεν πανηγυρίζουμε το πλεόνασμα, αλλά φαντάζεστε τι θα ακούγαμε αν δεν υπήρχε;

Εκλογές δεν χρειάζεται ο κ. Παπαδάκης. Έχει βγάλει ήδη κυβέρνηση τη Ν.Δ. και δίνει τον λόγο πάντα πρώτα στους εκπροσώπους της, τηρώντας την κοινοβουλευτική δική του τάξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL