Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
Τι 'πες τώρα...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι 'πες τώρα...

Της Κατερίνας Μπρέγιαννη

Μαθήματα ρητορικής στον Άδωνι κάνει ο Κυριάκος και νομίζει ότι έγινε αρχηγός. Όχι, κύριε Αυγενάκη, ποτέ δεν είπε "προδότη" τον Τσίπρα, μόνο ότι "πρόδωσε και ξεπούλησε" τη Μακεδονία... Πίσω από τις λέξεις κρύβεται και δεν ντρέπεται... η Ν.Δ.

Αγκαλιά με τον Κυριάκο, το ΚΙΝ.ΑΛΛ. κρατά επικοινωνιακά "ίσες αποστάσεις", αλλά ο μόνος όρος που θέτει για να συμμετέχει σε κυβέρνηση με τη Ν.Δ. είναι η κατάργηση του Νόμου Κατρούγκαλου. Αδημονούν οι ιδιώτες για το ασφαλιστικό Πινοσέτ που τους τάζουν τα συνεταιράκια.

Μη μου τις συνεργασίες τάραττε κι έτσι καμία ενόχληση - ούτε που άκουσαν την επίθεση του Κυριάκου στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ και στον Ανδρέα Παπανδρέου. Κρύφτηκαν κάτω από τα έδρανα και δεν σηκώθηκαν ούτε όταν ο Γρηγοράκος επιτέθηκε σεξιστικά στην Αν. Καββαδία. "Αμυνόμαστε στην θρασύτητα συναδέλφων" είπε ο κ. Κεγκέρογλου υπερκαλύπτοντας τον ΚΙΝ.ΑΛΛίτη υπαίτιο.

Αυτό το ΠΑΣΟΚ ποιος θα το πάρει; "Δεν τους θέλουμε τους προδότες και τους καιροσκόπους" είπε ο κ. Καρανικόλας βρίζοντας όσα στελέχη του κόμματος πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν έμειναν να συνεργαστούν με την (ακρο)Δεξιά... του Κυριάκου.

"Όλοι είμαστε μια γροθιά..." είπε η κ. Χριστοφιλοπούλου προσθέτοντας ότι "ο κ. Θεοχαρόπουλος έχει ένα θέμα". Ψυχολογικόν; Άρχισαν τα όργανα και για τον κ. Θεοχαρόπουλο, που λέει ακόμα "ναι" στη συμφωνία των Πρεσπών!

Τι εννοεί το κόμμα του 5% με αυτό το "όλοι"; Αυτό έλειπε τόσοι που έχουν μείνει. Σε λίγο θα θυμίζουν τάση της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς: εγώ, η αδερφή μου και ο κολλητός μου.

Τι απαντά η Ν.Δ. στις αντισυγκεντρώσεις; "Αντισυγκέντρωση είναι αυτό που κάνει ο Τσίπρας στην Θεσσαλονίκη" είπε ο κ. Κυρανάκης. Κατά τα άλλα, δεν "ξέρει από αυτά" διότι δεν τις οργανώνουν τα κόμματα, αλλά ο ελληνικός λαός που για χάρη της προπαγάνδας έγινε λαός... με περικεφαλαία.

Αντισταθείτε στον Τσίπρα γιατί χανόμαστε φωνάζει η Ν.Δ. και ωχριά η κ. Λουκά μπροστά της. Ακούει η Ακροδεξιά της χώρας μήπως συγκινηθεί, όμως ακούνε και άλλοι. Η κ. Κωνσταντοπούλου, ο κ. Αλαβάνος και ο κ. Λαφαζάνης -τρεις ορκισμένοι εχθροί-, ευγενική προσφορά του "Όλοι μαζί μπορούμε", παρέλασαν από το πάνελ του ΣΚΑΪ.

Αυτοί οι Καλιντερήδηδες που φιλοξενεί ο ΑΝΤ1 σε καθημερινή πλέον βάση δεν παραχαράσσουν απλά την ελληνική Ιστορία, αλλά διαστρέφουν και προσβάλλουν τους αγώνες του ελληνικού λαού. Με ευκολία εξίσωσε την Κύπρο που δώρισε η χούντα στην Τουρκία με την επίλυση του "Μακεδονικού" μιλώντας για "εθνικούς αγώνες". Όχι, δεν είναι φασίστας, έγκριτος αναλυτής επί των γεωπολιτικών είναι.

Όταν δεν καταδικάζεται ο σεξισμός στα κανάλια και παρουσιάζεται ως άλλος ένας "καυγάς" στη Βουλή, απλά τον υποθάλπτεις, τον διαιωνίζεις και καθοδηγείς το χέρι του επόμενου βιαστή και γυναικοκτόνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL