Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
14.8°C17.3°C
3 BF 84%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.9°C14.4°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
11.0°C14.3°C
2 BF 88%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.8°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.9°C
3 BF 100%
Διαδηλώτρια που συμμετείχε στις κινητοποιήσεις των "κίτρινων γιλέκων" σκοτώθηκε σε ατύχημα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Διαδηλώτρια που συμμετείχε στις κινητοποιήσεις των "κίτρινων γιλέκων" σκοτώθηκε σε ατύχημα

Μια οδηγός χτύπησε κατά λάθος και τραυμάτισε θανάσιμα μια διαδηλώτρια που συμμετείχε σήμερα στις κινητοποιήσεις που διοργανώνονται σε όλη τη Γαλλία κατά της αύξησης των τιμών των καυσίμων, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέρ.

Σε ένα οδικό μπλόκο στη Σαβουά, στη νοτιοανατολική Γαλλία, μια οδηγός πανικοβλήθηκε όταν είδε τους διαδηλωτές να αποκλείουν τον δρόμο και επιτάχυνε με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να σκοτώσει μια διαδηλώτρια, δήλωσαν ο Καστανέρ και ο νομάρχης της περιοχής.

Οι διαμαρτυρίες συντονίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποτρέπουν της πρόσβαση σε αποθήκες καυσίμων και αεροδρόμια. Συχνά είναι τα ατυχήματα καθώς 16 άτομα έχουν τραυματιστεί ελαφρά σε άλλα ατυχήματα σε ολόκληρη τη χώρα. Αρκετά ατυχήματα συμβαίνουν καθώς οι οδηγοί που δεν λαμβάνουν μέρος προσπαθούν να ξεφύγουν από τους αποκλεισμούς αναφέρουν αστυνομικές πηγές σύμφωνα με το Reuters.

Περίπου 124.000 διαδηλωτές συμμετείχαν σήμερα σε σχεδόν 2.000 συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά της αύξησης των τιμών των καυσίμων που διοργανώθηκαν σε ολόκληρη τη Γαλλία, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας Κριστόφ Καστανέρ.

Πηγή: Reuters

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL