Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.2°C20.7°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.2°C17.7°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.0°C18.0°C
2 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.9°C15.9°C
0 BF 55%
Χουντική πρόκληση στη Βουλή
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χουντική πρόκληση στη Βουλή

"Πάσα" από τους σχολάρχες των ιδιωτικών σχολείων, που αρνούνται να τιμήσουν την εξέγερση του Πολυτεχνείου, πήρε ο Γ. Λαγός. Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το ότι ιδιωτικά σχολεία αντιλαμβάνονται το "παραμύθι" και αρνούνται να διοργανώσουν εορτασμούς για το Πολυτεχνείο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χ.Α. επανέλαβε από το βήμα της Βουλής τη γνωστή χουντική προπαγάνδα ότι δεν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

"Αναπαράγεται η φωνή της χούντας" αντέδρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς. "Ανεπίτρεπτα, απαράδεκτα και αισχρά αυτά που ακούστηκαν" σημείωσε η βουλευτής της ΔΗ.ΣΥ. Εύη Χριστοφιλοπούλου. "Δεν μπορείτε να παραχαράσσετε την Ιστορία, ύμνους στη χούντα και στον φασισμό δεν δεχόμαστε" τόνισε ο εκ μέρους του ΚΚΕ προεδρεύων Γιώργος Λαμπρούλης, ενώ ο Γ. Καρράς (Ένωση Κεντρώων) υπέδειξε πως "ευτυχώς που υπήρξε το Πολυτεχνείο και μπορούμε να μιλάμε σε αυτή την αίθουσα".

"Πρέπει να σταθούμε απέναντι σε κάποιους που παραμένουν αμετανόητοι" τόνισε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου. Οι βουλευτές της Ν.Δ. δεν ένιωσαν την ανάγκη να κάνουν κάποιο σχόλιο...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL