Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γκάφα ολκής του Αρ. Φωκά χρέωσε στον ΣΥΡΙΖΑ το "ντου" στο Νομισματοκοπείο που ήθελε ο Λαφαζάνης! (Video)

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Aριστείδης Φωκάς θέλησε να ξεπεράσει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. Μάκη Βορίδη προβλέποντας αυτό που επιθυμεί η ακροδεξιά σε όλο τον κόσμο, τον θάνατο των ιδεών της Αριστεράς αλλά μέσα στον "αντισυριζαϊσμό" του υπέπεσε σε γκάφα ολκής!

 "Ποιος μπορεί να είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ όταν η ιδεολογία της Αριστεράς ευτυχώς θα πεθάνει σε αυτό τον τόπο" είπε στο ΣΚΑΙ εκπέμποντας ισχυρό μήνυμα σύμπλευσης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

"Αν και δεν θα έπρεπε να ανησυχεί τόσο ο κ. Φωκάς αφού ο καλός ο μύλος της Ν.Δ. που γέρνει προς τα ακροδεξιά, όλα τα αλέθει... Πήρε ακόμα και τον κ. Τατσόπουλο, ο Αριστείδης Φωκάς θα μείνει έξω;

Όμως μέσα στον αντισύριζα οίστρο του, πρόσβαλε τον συνομιλήτή του στο πάνελ. Ο κ. Φωκάς κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, για το ντου στο Νομισματοκοπείο, που προέτρεπε το 2015 ο κ. Λαφαζάνης!  

Ο κ. Στρατούλης έκανε πως δεν άκουσε και το ξεπέρασε γελώντας!

Κατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Μια καθαρή νίκη για την Ελλάδα των πολλών

Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στις περιοδείες και τις ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει την πραγματικότητα: ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, και ιδιαίτερα οι πιο αδύναμοι,

Δειτε ολοκληρο το αρθρο