Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.3°C24.2°C
3 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C24.7°C
4 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C23.8°C
2 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.6°C21.0°C
2 BF 75%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.4°C
3 BF 35%
Γιάννης Αμανατίδης: Η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο της κυβερνητικής πολιτικής (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γιάννης Αμανατίδης: Η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο της κυβερνητικής πολιτικής (Video)

«Αδικείται το νομοσχέδιο από πολλούς, που δεν αναγνωρίζουν ότι εξαπλώνει τον πολιτισμό στη Θεσσαλονίκη και κάνει πράξη ένα όραμα πολλών ετών» τόνισε εξαρχής ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Αμανατίδης, μιλώντας στη Βουλή για το νομοσχέδιο Ίδρυσης Μητροπολιτικού Οργανισμού Μουσείων Εικαστικών Τεχνών στη συμπρωτεύουσα.

«Δεν είναι χάντρες για ιθαγενείς και αυτά οι Θεσσαλονικείς τα αξιολογούν. Δεν ταιριάζει η απαξία στις προσπάθειες ανάδειξης της Θεσσαλονίκης ως πρωτεύουσας των Βαλκανίων. Η ΝΔ θα μπορούσε να συμφωνήσει σε κάτι θετικό. Ακόμα και για το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Δεν μπορούν να πουν μια θετική λέξη; Δεν μπορούν να αναγνωρίσουν τα θετικά βήματα;» αναρωτήθηκε.

«Η Θεσσαλονίκη είναι στο επίκεντρο της κυβερνητικής πολιτικής» επεσήμανε «ακόμα και μέσα στα ασφυκτικά πλαίσια της συμφωνίας του 2015. Ενισχύθηκε τόσο η παιδεία όσο και η υγεία με νέες προσλήψεις. Αυξήθηκαν κατά χιλιάδες οι θέσεις στους παιδικούς σταθμούς. Αυτά δεν είναι βήματα προς την κανονικότητα;» ρώτησε για να συνεχίσει λέγοντας πως τα βήματα αυτά επιταχύνονται «ενάντια στις παθογένειες που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL