Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
Και ξαφνικά σύσσωμη η Ν.Δ. "αγάπησε" τον Νίκο Κοτζιά (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Και ξαφνικά σύσσωμη η Ν.Δ. "αγάπησε" τον Νίκο Κοτζιά (Video)

Ήδη από χθες, πρώτη η Ντόρα Μπακογιάννη στον ΣΚΑΙ υποστήριξε: "ο Πρωθυπουργός έδιωξε τον άνθρωπο που ακολουθούσε την εθνική γραμμή και κράτησε τον άνθρωπο που δεν θέλει να υποστηρίξει την εθνική γραμμή" αν και δεν παρέλειψε να του χρεώσει "τρομοκρατία" κατά διπλωματών, αλλά αυτό είναι δευτερεύων όπως υποστήριξε. 

Στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη, ο Άδωνις Γεωργιάδης που μόνο που δεν έκλαιγε:  "τον έχουν πετάξει τον άνθρωπο σαν το σκυλί"... "αφήνεις το χθεσινό σου φίλο να τον διασύρουν με αυτό τον τρόπο;" και ωρυώταν για τους αριστερούς που επέδειξαν και ανέχθηκαν τέτοια σκληρότητα!

Σήμερα ο Μάκης Βορίδης στον ΑΝΤ1 προκειμένου να επιτεθεί στον Πρωθυπουργό για τον Π. Καμμένο, "αγκάλιασε" τον Ν. Κοτζιά λέγοντας ότι "σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ελέγχεται για χρηστή διαχείριση των οικονομικών" ξεχνώντας ότι ιστότοπος προσκείμενος στη Ν.Δ. "έβγαλε" στη φόρα τα απόρρητα έγγραφα.

Ο Κ. Γκιουλέκας στον ΣΚΑΙ μίλησε για τον "πιστό στην γραμμή" και "ορθόδοξο" άνθρωπο, Ν. Κοτζιά", "ο Καμμένος κάνει τον υπΕξ στην Αμερική, τον αδειάζει το Μαξίμου, έρχεται εδώ και αυτός που είναι ορθόδοξος στην κυβερνητική γραμμή, αποπέμπεται", "είναι δυνατόν ο άνθρωπος να ζητά να στέλνει μήνυμα να δημοσιοποιηθεί η επιστολή παραίτησης του; "

Όλοι έσπευσαν να πλέξουν το εγκώμιο σε έναν πολιτικό που μόλις μέχρι χθες όλοι μαζί καθύβριζαν από το πρωί ως το βράδυ, πρόσφατα για την Συμφωνία των Πρεσπών και ένα περίπου χρόνο πριν, για τις αποκαλύψεις του υπουργείου Εξωτερικών για διάφορα "παρκαρισμένα" ποσά από τα μυστικά κονδύλια, όπως τα 2.5 εκ. δολλαρία επί υπουργείας Μπακογιάννη, για προγράμματα που ποτέ δεν έγιναν και αφορούσαν την κλιματική αλλαγή στην Καραϊβική και σε διάφορα άλλα μέρη.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL