Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Τα πήρε"

ΑΠΕ

Απηύδησε ο Γιάννης Ραγκούσης με την επιχείρηση δολοφονίας του χαρακτήρα του από στελέχη του ΠΑΣΟΚ που τον καλούσαν να καταγγείλει την κυβέρνηση για τη Διαύγεια. «Το τελευταίο επίπεδο που τους...

Απηύδησε ο Γιάννης Ραγκούσης με την επιχείρηση δολοφονίας του χαρακτήρα του από στελέχη του ΠΑΣΟΚ που τον καλούσαν να καταγγείλει την κυβέρνηση για τη Διαύγεια.

«Το τελευταίο επίπεδο που τους απομένει να φτάσουν είναι το επίπεδο Εύα Καϊλή: το '1.000 φορές περισσότερο προτιμώ τον Άδωνι Γεωργιάδη από τον Γιάννη Ραγκούση'. Αλήθεια, πάντως, πόσο λυπηρή είναι η ευκολία με την οποία ορισμένοι και ορισμένες έφτασαν στο επίπεδο αυτό μετά από τόσα χρόνια που με ξέρουν;» έγραψε στο Facebook ο Γ. Ραγκούσης.

Και πρόσθεσε: «Πολιτικά μιλώντας: ο δρόμος τους προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη περνάει και μέσα από την τεχνητή πόλωση στον προοδευτικό χώρο».

Κ.Που.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τώρα δεν παίζουμε

Αυτή η κυβέρνηση τράβηξε μέχρι σήμερα έναν εξαιρετικά δύσκολο δρόμο. Εξελέγη με την εντολή να υλοποιήσει μια συμφωνία που δεν ήταν δική της. Είχε να διαχειριστεί μια κοινωνία εξουθενωμένη και...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο